2018. május 31., csütörtök

Babysense II. légzésfigyelő - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Eladó Babysense II. légzésfigyelő rendszer
Tartozékai:
- 2 darab, matrac alá tehető érzékelő lap
- 1 darab központi egység, fény- és hang visszajelzésekkel
- csatlakozó vezetékek, elem
- doboz
Állapot: hibátlan, újszerű
(új ára kb. 35 ezer Ft)

Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 16:34 .

Canon EF-S 17-55mm f2.8 IS USM objektív - Jelenlegi ára: 210 000 Ft


Canon EF-S 17-55mm f2. 8 IS USM objektív
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált. Használt bár ennek semmi nyoma nem látható. Az objektív teljesen új karcmentes állapotban van. Új korában azonnal feltekertem rá egy Hoya HMC Pro Digital filtert amit soha nem vettem le, így tökéletes az üveg állapota. Tartozéka még egy eredeti Canon napellenző (a napellenzőn kisebb, felületi karcolások találhatóak) is valamint az eredeti  doboza is megvan.


Jelenlegi ára: 210 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 12:55 .

Matchbox GMC - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Matchbox GMC a kepen lathato allapotban. A doboz oldalt bontott , de szep allapotu . Az auto jatekmentes, nincs rajta hiba.

Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 12:55 .

Mini praktikus zacskó forrasztó - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 990 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ   2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE nem vonható. Ha 1 ft-ért nyeri csak a postát fizeti.
br/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-01 11:29 .

Karóra plexi, domború 39,2mm - Jelenlegi ára: 490 Ft


Deluxe márkájú karóra plexi 39, 2 mm átmérővel. Domború, jó minőségű.
Az ár egy darabra vonatkozik!
Temrékeim között széles méretválasztékban óraüvegek, óraplexik!


Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 11:34 .

A szív segédigéi - Esterházy Péter - Jelenlegi ára: 1 525 Ft

Kedves Vásárlóink!
Akciós árak 1 hónapig! Válogasson készletünkből 30 %-os kedvezménnyel!
(A vaterán már a kedvezményes árak láthatók. )
Sorszám: 23397
Kategória: Regény Novella Elbeszélés
Szerző: Esterházy Péter
Cím: A szív segédigéi
Kiadó: Magvető Könyvkiadó 1985
ISBN: 9631403343
Állapot: jó
Megjegyzés: Papírborító enyhén foltos
Személyes átvétel díjmentesen, Budapesten lehetséges, külön egyeztetett időpontban. Helyszínek (ettől eltérni nem tudunk) VII. kerületi Izabella utca és XX. János tér. Postaköltség egységesen 800 Ft, ajánlott csomagként, előre utalás után, belföldre. Kizárólag ajánlott csomagként postázunk, az esetleges panaszok elkerülése érdekében. Az adás-vételt a termék leütését követő 1 héten belül kérjük rendezni és lezárni. Minden kedves partnert arra kérünk, hogy abban az esetben licitáljon, ha előbbiek elfogadhatóak számára. 10. 0000 Ft-os vásárlás felett a postát állom!

Jelenlegi ára: 1 525 Ft
Az aukció vége: 2018-06-22 00:13 .

Sűrített levegős por portalanító porpisztoly 400ml spray fúvócsővel - Jelenlegi ára: 1 195 Ft


Termék leírás:
A nagynyomású levegő kiváló nehezen elérhető helyek tisztítására (például billentyűzetek, órák és precíziós műszerek), fúvócsővel.  
Tartalom:     400 ml
Veszélyes összetevők:    
60 - 70 % propán
25 - 30 % bután
12, 5 - 15 % izobután
Hirdetett termékeinket általában 1 napon belül szállítjuk, minden termék raktári készleten van!
Cégünk jelenleg alanyi adómentes, így nem számít fel általános forgalmi adót!
A termék Debrecenben díjmentesen átvehető. Ingyenes kiszállítás Debrecenben 10000Ft vásárlás felett!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 8: 00-16: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!

Jelenlegi ára: 1 195 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 22:35 .

Michael Flatley - Lord of the Dance: Dangerous games (DVD) ÚJ! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Lord of the dance: Dangerous games - Michael Flatley (2014) DVD
Külföldi kiadás - magyar feliratot tartalmaz.
Állapot:  Új, bontatlan
Átvehető: rendelésre, kb. 10 munkanap a beérkezés
További részletek a fotókon kinagyítva
Premierfilmek a legjobb áron!
2015-ben is folytatódik a világ legnépszerűbb tánc-showjának, a Lord of the Dance-nek a sikersorozata! Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által koreografált előadás az 1996-os bemutatása óta tavaly teljes felújításon esett át.
Michael Flatley, miután húsz évvel ezelőtt világhírűvé tette a kelta táncot, visszatért! 2014-ben több hónapig tartó munkával újra koreografálta és rendezte produkcióját. A Lord of the Dance - Dangerous Games merészen eltávolodik az eredeti produkciótól; középpontjában a tánc és a művészet áll, amit a hihetetlen látvány és a több évtizedes tapasztalat erősít. A lélegzetelállító, új táncokat korszerű vizuális-, 3D- és fénytechnikával ötvözte, az új hangzásnak és a látványos kosztümöknek köszönhetően egy vadonatúj produkció jött létre!
A karakterek is új, izgalmas személyiségekké fejlődtek. A „ varázslatos kalandnak” nevezett show valójában egy, az ír folklór alapjaira épülő utazás az időben, a Jó és a Gonosz klasszikus meséje. A „ Kis Lélek” vezeti be a közönséget a történetbe és segít a Tánc Urának megvédeni az embereket a Gonosz ellen. Ám Don Dorcha sokkal erősebb és vadabb lett. Vajon megnyerheti-e a Lord a harcot?
Az előadásban szerepet kapott az egykori Girls Aloud együttes énekesnője Nadine Coyle, aki Erin Istennőt alakítja a show-ban. Tőle hallható többek között a produkció címadó dala is, melyet Gerard Fahy szerzett, ahogyan az új dalok és az előadás újra hangszerelése is az ő nevéhez fűződik.
A show egy különleges meglepetést is ígér! A nyitó jelenetben Michael Flatley a kivetítőn egy utazásra hívja a közönséget, melyben bemutatja, hogy honnan is indult ő valaha, és hogyan lett belőle a világ egyik legnagyobb táncosa. Az előadás végén, a híres finálé jelenetben pedig Flatley virtuális mása is megjelenik a 3D technika segítségével! Így a színpadtól visszavonult táncost újra és újra láthatja a közönség.
Michael Flatley profi karrierje az 1980-as években kezdődött. A nemzetközi áttörést a ’ 94-es Eurovíziós Dalfesztiválon bemutatott, mára már legendásnak számító 7 perc jelentette, amely a két évvel későbbi Lord of the Dance produkciójában, a sztár megkérdőjelezhetetlen főművében teljesedett ki. Szinte elképesztő az előadás elmúlt 19 évének eredménylajstroma: 10 nap alatt 250 ezer eladott jegy Ausztráliában, 21 egymást követő előadás a londoni Wembley Arénában, több tízmillió eladott cd és dvd, hogy csak néhányat említsünk a megdönthetetlen rekordokat felsorakoztató káprázatos produkcióról. 400 alkalommal a címszerepet is maga Flatley táncolta 1998 júniusáig, aki egyébként több egyéni kategóriában is bekerült a Guinness Book of World Records-ba - mint a Legjobban fizetett táncos, a Legmagasabb összegre biztosított lábak (40. 000. 000$), vagy a Világ Leggyorsabb lába – (35 „ tap”, azaz talajhoz érintés másodpercenként).
A show a bemutatás óta példátlan sikernek örvend, szerény becslések szerint eddig több mint 120 millió néző látta. A 40 táncos átlagéletkora mindössze 22 év. Csak a legjobbak táncolhatnak a világ vezető táncprodukciójában. A fiatal tehetségeket Flatley maga válogatja és tanítja, képzi, míg a pódiumra lépnek.
A Dangerous Games tavaly szeptemberben hatalmas sikerrel, húsz előadással debütált a London Palladium színházban. Az azóta tartó világkörüli turné keretében a produkció ősszel érkezik hazánkba: 2015. október 20-án Veszprémben, 21-én Debrecenben, 22-én Budapesten a Sportarénában és 24-én Győrben láthatják a Lord of the Dance drámaian új verzióját.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 20:11 .

Nagy magyar karaoke DVD - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Nagy magyar karaoke DVD új
-Székely himnusz,
Kárpátia, Beatrice stb

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 06:15 .

Mami szeretlek feliratú szív vagy virág alakú függődísz,ajándékkísérő Anyák napjára - Jelenlegi ára: 700 Ft

 Szív és virág alakú dísz  Mami szeretlek felirattal dekupázs /decoupage technikával díszítve. Ajándéknak vagy ajándékkísérőnek Anyák napjára, Nőnapra, születésnapra, névnapra vagy csak úgy. Mérete szív: 12x12, 5cm, kerek virág: 13 cm, hegyes virág: 14 cm. Ajtódísznek, ablakdísznek, függődísznek használható. A képeken látható mintákkal, de más színben és mintával is kérhető és a felirat is választható: pl. Anya szeretlek, Mama szeretlek, Mami szeretlek, szeretlek. Többi termékem az oldalamon megtekinthető.


Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 22:06 .

Rejtett kamera ITR-4612F-2,8JAM - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

XTR-4612F típusú színes rejtett kamera
12VDC tápfeszültség, 540TVL felbontás, 2, 8mm fix objektívvel, 1, 0lux, F1. 2,
DC tápcsatlakozó dugó, BNC csatlakozó, tömeg: 65g
Méret : 44x44x35mm


Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 11:21 .

Kislány tavaszi-nyári ruhacsomag 74-80 74/80 F&f,Disney,Micimackó,Lupilu - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Eladó a képeken látható, használt, de jó állapotban lévő kislány ruhacsomag.
Részletesen:
-F&F 80-as szoknyaszett pink és színes csíkos, 2x voltak a kislányomon
-3db 74-es rövid ujjú body (az egyik 68as, nekünk együtt volt jó)
-4db-os 74-es új állapotú hosszú ujjú body-felső csomag. A kislányomon max. 1-2x voltak, van köztük, mi egyszer sem! Kézi készítésű, márka nélküli, nagyon jó minőségű darabok!
-7db rövid ujjú póló mind pamut F&F és 74-es méret
-2db F&F rövidnadrág szintén pamut f&f . A rózsaszín pöttyös 74-es, a sárgában 0-3hó van írva, viszont mi együtt hordtuk a 74-es hozzá illő napocskás fehér pólóval, alig kisebb mint a másik, viszont rugalmas anyagú.
-1db 74-es micimackós póló 1 hozzá illő 74-es rózsaszín F&F leggings-el
-Lupilu 80-as cicás pamutkord szoknya, gyönyörű állapotban
-4db 74-es farmerszoknya, Disney, Baby Club, F&F
-1db Mamas&Papas pamutkord virágos szoknyácska, ezek is nagyon szép állapotúak.
Egy két minimális halványsárga foltot találtam, ezt leszámítva nagyon szép, minőségi ruhákból álló, egymással jól kombinálható darabok. Kérésre szívesen mérek.

Jelenlegi ára: 6 900 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 15:33 .

Puch maxi első villa - Jelenlegi ára: 3 299 Ft

Eladók a képen látható puch maxi első villa.
Vásárlói Tájékoztató!
Kérem licitálás előtt figyelmesen olvassa el, és csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért.
Az érdeklődők kérdéseire szívesen válaszolok.
Utólagos képfeltöltésre az első licit érkezéséig van lehetőségem.
Utánvételes csomagküldést csak 10 db pozitív értékelés feletti felhasználónál vállalok.
Előre utalás esetén 2-3 munkanapon belül postázok.
Csomagolási és egyéb költségeket nem számolok fel.
Díjszabás a Magyar Posta, Mpl és egyéb futárszolgálatok mindenkori díjszabása alapján.
A vevőnek leütéstől számított 10 munkanapja van a vételár teljes átutalására amely tartalmazza a postaköltséget.
 
SZÁMLAIGÉNYÉT KÉREM ELŐRE JELEZZE.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért!
Kisebb termékeim átvehetők  Szentendrén és Hévízen.       
Tekintse meg összes aukciómat, így spórolhat a postaköltségen!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=businessman111

Jelenlegi ára: 3 299 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 22:29 .

0H811 Régi egyiptomi tálca falidísz - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Szép állapotú, körben réz szegéllyel díszített, fém tálca falra akasztási lehetőséggel. Közepében hét fáraó képe látható. Szélesség: 18. 5 cmHosszúság: 31. 8 cmSúly: 0. 506 kg
Termékeim között több egyiptomi dísztárgy található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( egyiptomi egyiptom egypt piramisok piramis )

Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-03 23:03 .

Pandora jellegű kék Ragyogó szívek charm - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

PANDORA jellegű charm, sterling ezüstből, égkék kristály és áttetsző cirkónia kövekkel díszítve.
Moments karkötőkkel kompatibilis.
Eredeti ezüst, S925 jelzéssel ellátva.

Jelenlegi ára: 4 900 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 13:38 .

Páka tartó+ tisztító szivacs LS 595 - Jelenlegi ára: 850 Ft

Páka tartó+ tisztító szivacs LS 595
hőálló szivaccsal a pákahegy tisztításához
• biztonságos, a forró részek érintésétől védő külső spirál
• talp mérete: 84 x 20 x 125 mm
Megrendelési száma: 540005
Új és garanciális
Üzletünk megtalálható Budapesten a VII. kerületben.
Nyitvatartásunk:
H-Cs: 9: 00-17: 00
P: 9: 00-14: 30
 

Jelenlegi ára: 850 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 23:11 .

SAUL FIA (BLU-RAY + 2DVD) LIMITÁLT SORSZÁMOZOTT - Jelenlegi ára: 3 990 Ft


Eredeti cím:
Saul fia
Rendezte:
Nemes Jeles László
Főszereplők:
Röhrig Géza, Molnár Levente, Urs Rechn, Zsótér Sándor, Todd Charmont, Uwe Lauer, Krisztik Csaba
Képarány:
1, 37: 1 (4/3)
Hangok:
magyar DTS-HD Master Audio 5. 1, magyar DTS-HD Master Audio 2. 0
Felirat:
magyar (halláskárosult), angol, francia
Játékidő:
107 perc
Extrák:
Lásd a tartalomnál
Korhatár:
12 éven aluliaknak nem ajánlott
Formátum:
Blu-ray, DVD
Gyártási év:
2015
Megjelenés:
2016. 04. 15
Leírás
1944, AUSCHWITZ-BIRKENAU. Auslä nder Saul (Röhrig Géza) egyike a krematóriumokban dolgozó sonderkommandósoknak. Társai tudják, hogy bármelyik pillanatban kivégezhetik őket, fegyvereket gyűjtenek és lázadást szerveznek. Saul viszont az elégetésre váró holttestek között felfedezni véli saját fiát, és ettől kezdve a férfit a menekülés helyett egy másik lehetetlen küldetés élteti: elhatározza, hogy kicsempészi a testet és keres egy rabbit, hogy méltó módon eltemethesse a gyermeket. A Saul fia a holokauszt talán utolsó tabutémáját dolgozza fel azzal, hogy a Sonderkommandót állítja a középpontjába. Sault követve megismerjük a tábor gyárszerű működését,  Erdély Mátyás operatőr feszültséggel teli képeinek és Rajk László látványtervező munkájának köszönhetően pedig a néző már-már dokumentarista hitelességgel láthatja, pontosan hogyan szervezték meg több millió ember megsemmisítését. Nemes Jeles László első egész estés filmje a magyar filmtörténet egyik legjelentősebb alkotása.
Digibook kiszerelés, 24 oldalas könyvvel a film történelmi hátteréről és művészeti koncepciójáról
Eredeti sorszámozott filmkocka a Saul fia 35 mm-es kópiájából!
 
Extrák a Blu-ray-en és a DVD-ken is elérhető:  
• A SAUL FIA EREDETI MOZIS KÉPARÁNNYAL 
•  NEMES JELES LÁSZLÓ RENDEZŐ- FORGATÓKÖNYVÍRÓ ÉS ERDÉLY MÁTYÁS OPERATŐR AUDIÓKOMMENTÁRJA
• TÜRELEM (14 PERC) – NEMES JELES LÁSZLÓ RÖVIDFILMJE 
• KIMARADT JELENET (2 PERC) 
• JELENETEK A FORGATÁSRÓL (21 PERC) 
• KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ AZ ALKOTÓKKAL (25 PERC)
• ÉLETKÉPEK A MAGYARORSZÁGI DÍSZBEMUTATÓRÓL (2 PERC) 
• MAGYAR MŰVÉSZEK A FILMRŐL (3 PERC) 
• MOZIELŐZETES 
• TV SPOT


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 00:57 .

A szépség születése - Ungvári Tamás - Jelenlegi ára: 720 Ft

A szépség születése - Ungvári Tamás
Borító tervezők: Haász István
Kiadó: Kozmosz Könyvek
Kiadás éve: 1988
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Alföldi Nyomda
ISBN: 9632117964
Kötés típusa:: fűzött kemény papír
Terjedelem: 300
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerületHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**36021553**)]

Jelenlegi ára: 720 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 11:18 .

Vezeték nélküli billentyűzet+egér Smart TV-hez, számítógéphez, médialejátszóhoz, elemes - Jelenlegi ára: 3 290 Ft

Vadonatúj vezeték nélküli mini billentyűzet
A billentyűzet segítségével vezérelheti a számítógépet, okos TV-t, vagy médialejátszót
 
Gombok száma: 92 (teljes értékű billentyűzet)
Beépített touchpad, és egérgombok
Karakterkiosztás: angol
Csatlakozás: USB stick, 2, 4 GHz
Hatótávolság: 10 méter
Kompatibilis operációs rendszerek: Android, Windows, Mac OS, Linus, Google smart TV
Háttérvilágítás: nincs
2 db AAA elemmel működik (nem tartozék)
Méretek: 147 X 99, 5 X 21, 6 mm
Minősítések: CE, FC, RoHS
Csomagolás: gyári dobozban
 
A csomag tartalma:  
Vezeték nélküli mini billentyűzet
Töltőkábel
Angol nyelvű használati utasítás


Jelenlegi ára: 3 290 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 05:12 .

-Street Beanz babok 3db-os - Jelenlegi ára: 390 Ft

 
A termék új eredeti csomagolásban van!
 Mint a képen!
Kérdezzen bátran, minden kérdésre a lehető legrövidebb időn belül válaszolok.
Termékeim nagy része TV reklámokból ismert termék, illetve a képek magukért beszélnek, ezért részletes termékleírást csak az újdonságoknál, illetve egyedi termékek esetében készítek.
Csak készleten lévő terméket hirdetek meg.
 Termékeim újak, nagykereskedésekből származnak.
Fotógarancia
A feltöltött képeket a felkínált termékről magam készítettem
Személyes átvétel lehetséges Budapesten a XVII. kerületében fix helyen majdnem minden nap egyeztetett időpontban, melyet a visszaigazolásban részletesen feltüntetek.
 
Az utalás beérkezését az értékelés elkészítésével jelzem.
Postázási napok: keddtől péntekig.
A beérkezett utalások alapján általában aznap, de legkésőbb másnap postára adom a megvásárolt terméket, vagy termékeket.
Csomagküldés: Postai díjszabás szerint bármely ajánlott, illetve csomagküldési lehetőséggel. Irányadó: termék súlya csomagolással együtt, és méret alapján .
( Postai előírások: pl max hossz méret)
Nagyobb értékű termék esetén ajánlom az időgaranciás, biztosított csomagküldés lehetőségét. Semmilyen csomagolási költséget nem számolok fel
Utánvételes, illetve rózsaszínű csekken bankszámlára történő fizetés lehetősége kizárva
Legcélszerűbb, leggyorsabb, valamint legolcsóbb a CIB, vagy BBRt fiókban számlaszámra történő befizetés, melyekről azonnal értesítést kapok.
Csomagot csak a vételár kiegyenlítése után küldök.
Amennyiben több terméket rendel egyszerre postaköltséget takarít meg.
Kérem nézze meg többi termékemet is, olvassa el saját oldalam.
Jó böngészést, sikeres licitálást!


Jelenlegi ára: 390 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 12:36 .

2018. május 30., szerda

SAUL FIA (BLU-RAY + 2DVD) LIMITÁLT SORSZÁMOZOTT - Jelenlegi ára: 3 990 Ft


Eredeti cím:
Saul fia
Rendezte:
Nemes Jeles László
Főszereplők:
Röhrig Géza, Molnár Levente, Urs Rechn, Zsótér Sándor, Todd Charmont, Uwe Lauer, Krisztik Csaba
Képarány:
1, 37: 1 (4/3)
Hangok:
magyar DTS-HD Master Audio 5. 1, magyar DTS-HD Master Audio 2. 0
Felirat:
magyar (halláskárosult), angol, francia
Játékidő:
107 perc
Extrák:
Lásd a tartalomnál
Korhatár:
12 éven aluliaknak nem ajánlott
Formátum:
Blu-ray, DVD
Gyártási év:
2015
Megjelenés:
2016. 04. 15
Leírás
1944, AUSCHWITZ-BIRKENAU. Auslä nder Saul (Röhrig Géza) egyike a krematóriumokban dolgozó sonderkommandósoknak. Társai tudják, hogy bármelyik pillanatban kivégezhetik őket, fegyvereket gyűjtenek és lázadást szerveznek. Saul viszont az elégetésre váró holttestek között felfedezni véli saját fiát, és ettől kezdve a férfit a menekülés helyett egy másik lehetetlen küldetés élteti: elhatározza, hogy kicsempészi a testet és keres egy rabbit, hogy méltó módon eltemethesse a gyermeket. A Saul fia a holokauszt talán utolsó tabutémáját dolgozza fel azzal, hogy a Sonderkommandót állítja a középpontjába. Sault követve megismerjük a tábor gyárszerű működését,  Erdély Mátyás operatőr feszültséggel teli képeinek és Rajk László látványtervező munkájának köszönhetően pedig a néző már-már dokumentarista hitelességgel láthatja, pontosan hogyan szervezték meg több millió ember megsemmisítését. Nemes Jeles László első egész estés filmje a magyar filmtörténet egyik legjelentősebb alkotása.
Digibook kiszerelés, 24 oldalas könyvvel a film történelmi hátteréről és művészeti koncepciójáról
Eredeti sorszámozott filmkocka a Saul fia 35 mm-es kópiájából!
 
Extrák a Blu-ray-en és a DVD-ken is elérhető:  
• A SAUL FIA EREDETI MOZIS KÉPARÁNNYAL 
•  NEMES JELES LÁSZLÓ RENDEZŐ- FORGATÓKÖNYVÍRÓ ÉS ERDÉLY MÁTYÁS OPERATŐR AUDIÓKOMMENTÁRJA
• TÜRELEM (14 PERC) – NEMES JELES LÁSZLÓ RÖVIDFILMJE 
• KIMARADT JELENET (2 PERC) 
• JELENETEK A FORGATÁSRÓL (21 PERC) 
• KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ AZ ALKOTÓKKAL (25 PERC)
• ÉLETKÉPEK A MAGYARORSZÁGI DÍSZBEMUTATÓRÓL (2 PERC) 
• MAGYAR MŰVÉSZEK A FILMRŐL (3 PERC) 
• MOZIELŐZETES 
• TV SPOT


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 00:57 .

Csomagoló szalag, ragasztószalag (H x Sz) 66 m x 50 mm, barna színű tesa Nopi? - Jelenlegi ára: 795 Ft


Csomagoló szalag, ragasztószalag (H x Sz) 66 m x 50 mm, barna színű tesa Nopi?
Termék azonosító: 31032
Csomagoló szalag, Nopi?
Főbb jellemzők
Hordozó fólia: PP, ragasztó: akrilát
Leírás
Standard minőség könnyű és középnehéz dobozokhoz.
Műszaki adatok
Szín: Barna
Méret: (H x Sz) 66 m x 50 mm
Tartalom: 1 db
Típus (gyártói): Nopi? csomagoló szalagMennyiség: 66 m / db(Egységár: 12. 05 Ft/m)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 795 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Vörösréz óra számok toronyóra NAPÓRA , sablon is Jön a tavasz !! - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

Képek szerint 12 db és a sablon. Számok méretei : az I-es sám 158 x 40 mm. A rögzítő tüske, csap 35 mm. A legnagyobb a 8-as 155 X 200 mm
A fúrósablonnal lehet a rögzítéshez a lyukakat kifúrni. Az utolsó két képen a NAPÓRA lehetséges formája látható. Súlya 90 dekagr.

Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 22:34 .

Gryllus Vilmos dalai: Csigahéj kazetta - Jelenlegi ára: 500 Ft

A borító és a kazetta is újszerű állapotban van!!!!

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 11:16 .

3 db-os nadrág, kardigán csomag 6-9 hónapos kisfiúnak, 68-74-es - Jelenlegi ára: 550 Ft

In Extenso kapucnis, jól kihasználható kardigán két nadrággal.
A kardigán bolyhosabb, a világoskék nadrág új, címkés.
Nézd meg a többi termékemet is! : -)


Jelenlegi ára: 550 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 17:32 .

ALIEN ANTHOLOGY. CSAK ANGOL. BLU RAY - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

ALIEN ANTHOLOGY
CSAK ANGOL. NINCS MAGYAR VONATKOZÁS!
EREDETI, HIBÁTLANUL MŰKÖDIK!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÉRDEN VAGY POSTA AZ ALÁBBI DÍJAKON
1 NAPOS ÜZLETI CSOMAGKÉNT: +950FT
MPL CSOMAGAUTOMATÁBA: +600FT
A TERMÉKRŐL SZÁMLÁT ADOK ÉS 1 HÉT GARANCIÁT VÁLLALOK RÁ!
TEKINTSE MEG A TÖBBI XBOX 360-ONE-PSP-EGYÉB TERMÉKEIMET IS!
JÁTÉKOK-KONZOLOK-KIEGÉSZÍTŐK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN!


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 08:23 .

Future board OFF ROAD Carbon black - Jelenlegi ára: 121 708 Ft

Szállítási idő:
1 munkanap
Gyártó:
G21
Termék típus:
Future board
Gyártói cikkszám:
Ga-fut10black
Várható kiszállítás legkorábban:
1
Emag kategória:
Elektromos járművek
Kézbesítési idő:
1-2 nap
A G21 Future board Pro szintén ismert mint Hover board vagy mini Segway
egy friss újdonság a piacon. Ezzel az elektromos egyensúlyozó deszkával
egy csomó szórakozás és izgalmas élmény várja bárhol használja.
Trükközhetsz a barátaid előtt a skate parkban, vagy simán csak sétálj
vele a városban.
A Mini Segway egy önegyensúlyozó jármű, melyet tarttartásunkkal tudunk irányítani. Ez egyensúlyozó rendszer az intelligens mikrochipek és giroszkópok együttműködésének köszönhetően működik,
melyek érzékelik a testhelyzetet. Giroszkópos rendszer lehetővé teszi,
hogy eléore hajláskor előre haladjunk, hátra hajláskor hátra,
súlypontunk oldalra helyezésével pedig forogjunk. Minnél nagyon súlyt
helyezünk az oldalpontokra, annál nagyobb fordulatot vagyunk képesek
venni, így lehetséges a tengely körüli forgás is 360°-ban.
A Future board OFF ROAD 2 motorral van hajta, mindkét 350 W teljesítményű, továbbá egy újratölthető lítium elem segíti a működését. Az
elem kb 2 óra alatt töltődik fel, miután 15-20 km-t tud megtenni. A
max. Terhelhetőség 120 kg, max dőlésszög 25° és a végsebesség 10 - 16
km/h.
A zene szerelmesei értékelni fogják, hogy a termék csatlakoztatható Bluetooth segítségével egy mobiltelefonkészülékhez, így bármikor és bárhol hallgathatják kedvenc zenéiket. A stílusos kék LED-es háttérvilágítás pedig láthatóvá teszi mindenkor.
Tölts fel vicces videót a Future boardoddal a G21-től, és nyerj egy ingyen darabot vagy egyet 50% kedvezménnyel. A videódat töltsd fel a www. futureboarding. cz weboldalra! Válassdzd ki a megfelelő kategóriát
Unboxinng, Fun vagy Crash felvételedhez és barátaiddal oszd meg ezeket
az oldal használatával.
Paraméterek:
Akkumulátor: lítium akkumulátor 162, 8 WH Samsung
Max dőlésszög: 25 °
Motor: 2 x 350 W
Feszültség: AC 110-240 V, 50/60 Hz
Sebesség: 10-16 km / h
Sebesség: 15-20 km
Töltési idő: 120 perc
Max. terhelés: 120 kg
Kerékméret: 10 "
Súly: 12 kg
Csomagolás méretei: 70 x 36 x 35 cm
Szín: Fekete


Jelenlegi ára: 121 708 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Virágkötészeti kellék ÉVFORDULÓRA TÁBLA, #1549390 - Jelenlegi ára: 521 Ft

ÉVFORDULÓRA TÁBLA, 2, 5 X 4 CM, 10 DB, FÁBÓL, AKCIÓ.

Jelenlegi ára: 521 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 08:49 .

Vagány férfi karkötő - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
aus

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-31 00:02 .

Bonus mosogatószivacs 10db-os - Jelenlegi ára: 165 Ft

Bonus mosogatószivacs.
Tartós karcmentes dörzsivel, érzékeny felületek tisztítására is alkalmas.
10db/csomag
méret: 8x5x3cm
Minden termékünk készleten van így azonnal tudjuk küldeni.

Jelenlegi ára: 165 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 12:04 .

Szörf Ruha - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Eladó újszerű Rip Curl Flash Bomb E3 Taped teljes szörf ruha újszerű állapotban. 4/3 mm, hidegebb vizekhez ajánlott. Ajándék hozzávaló szörf cipő. Átvétel Budapesten és környékén.

Jelenlegi ára: 50 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 01:46 .

Bakelit lemez - Nem való bokréta (032) - Jelenlegi ára: 500 Ft

Magyar nóta
A bakelitlemez aukcióimról:
  A környezetem feleslegessé vált gyűjteményét árulom. Mivel nincs egyikünknek sem hagyományos lemezjátszónk, nem tudtuk ellenőrizni a minőségüket. Általánosságban elmondható, hogy szép állapotban vannak, karcmentesek, a borító viszont esetenként kissé viseltes. Bármelyik lemezzel kapcsolatban felmerül kérdés, tegye fel, megválaszolom, akár a lemezzel, akár a borítóval kapcsolatos az érdeklődése.
*********************************
Nagyon fontos! Kérem, sose utaljon a díjbekérő levelem elolvasása előtt, mert a szállítás sok esetben olcsóbb, mint amit a rendszer összesítésben megad.
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.
 

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 23:21 .

Új bőrtáska, bölény bőr táska, Oldaltáska - Jelenlegi ára: 39 000 Ft


Új eredeti bölény bőr oldaltáska
A csat alatt gyorszár található.
Mérete (hossz x szélesség x magasság): 31x12x25 cm
3020
Új készítésű, magyar gyártmány.
Három ismert bölény faj van, az Amerikai, az Európai és az Indiai.
Ez a táska Indiai bölény bőrből készül, állományuk nem csökken, mert tenyésztik őket.
Rendkívűl szívós, jó minőségű.
Elegáns, modern kívitel.
3 év gyártói garancia.
1 csomagban több dolog is küldhető.
Biztonságos csomagolás.
Érdemes figyelemmel kísérni a többi aukciómat is!
Külföldre is postázok.
Kérdésére szívesen válaszolok.
Viszontlátásra!


Jelenlegi ára: 39 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-05 22:42 .

Shrek 2. BLURAY - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

SHREK    2.             BLURAY 
eredeti kiadvány


Jelenlegi ára: 2 800 Ft
Az aukció vége: 2018-06-13 00:04 .

2 db F&F-s melegítőnadrág lányoknak 6-9 hó! - Jelenlegi ára: 890 Ft

Eladó a képeken látható 2 db F&F márkájú melegítőnadrág!
A nadrágokat keveset használtuk, de a rózsaszínen most fényképezés során láttam egy kis foltot (fotóztam). Én már nem foglalkoznék vele, inkább belekalkulálom az árba és olcsóbban adom. Egyébként nem kopott, nem bolyhos darabok!
Dereka és a lába alul gumírozott.
Nézz szét nálam, folyamatosan töltöm fel gyerkőceim kinőtt ruháit!

Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 00:04 .

Troll baba plüss - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


Malajziából érkezik 20-40 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
Kb 24 cm.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 00:03 .

0Q561 Régi lila bizsu gyöngysor nyaklánc - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Régi, réz akasztós, lila gyöngysor, nyaklánc, nyakék. Hosszúság: 42 cmSúly: 0. 04 kg
Termékeim között több száz bizsu található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( divat bizsu ékszer biuge bigue divatékszer divat ékszer gyöngy gyöngyös gyöngyfűzött )

Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2018-06-02 19:20 .

25 db organza dísztasak tasak - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 675 ft.
25 db/küldemény
ph/

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-31 00:03 .

Toroid Tápegység 8 A 0-250 V Digitális kijelző - Jelenlegi ára: 45 450 Ft

Toroid Tápegység
8 A
0-250 V
Digitális kijelző
Az SV sorozat az ipari elektronikában és mechanikában tápegységként és energiastabilizátorként használatos. Ezen sorozat termékeinek többféle jellemzője lehetséges: nem deformálható hullámforma, előnyös térfogat, könnyű súlyúk, hatásosság és egyszerű felhasználhatóság.
Ezt a terméket használni lehet feszültség szabályozására, hőmérséklet ellenőrzésére, sebesség szabályozására, ellenőrzésére és a feszültség beállítására a kémiai és a fémiparban, műszertechnikában, gépgyártásban, könnyűiparban, a kutatásban és a háztartási gépiparban.
Megrendelési száma: 326198
Új és garanciális
Üzletünk megtalálható Budapesten a VII. kerületben.
Nyitvatartásunk:
H-Cs: 9: 00-17: 00
P: 9: 00-14: 30
Új és garanciális
Üzletünk megtalálható Budapesten a VII. kerületben.
Nyitvatartásunk:
H-Cs: 9: 00-17: 00
P: 9: 00-14: 30

Jelenlegi ára: 45 450 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 23:59 .

Tápkábel - Jelenlegi ára: 300 Ft


Gyártó
JONEX
A csatlakozókábel típusa
tápkábel
Kábelhossz
0. 3m
Vezetékfajta 
H03VV-F
Aljzatok száma
2
Szín
fekete
Külső szigetelés anyaga 
PVC
Erek száma
3
Ér metszete 
1mm2
Üzemi áram max.
10A
Névleges feszültség 
250V
Alkalmazás
UPS-hez
kábel/adapter struktúra:
CEE 7/5 (E) aljzat
IEC C14 apa


Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 16:12 .

2018. május 29., kedd

Matchbox SWAT RIG (2011) bontatlan bliszterben - Jelenlegi ára: 600 Ft

Matchbox 2010- - 59/75.  Made in Thailand.  
Gyűjteményből,  játszatlan, nagyon szép állapotú, eredeti bliszterében, lásd a képeket.   Személyes átvételre min. 1000Ft-os vásárlás esetén van lehetőség.   Érdemes megnézni a többi modellemet is. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
Tisztelt licitálok! Kérem a vásárlástól számított 3 napon belül vegyék fel velem a kapcsolatot az adás-vétel ügyében. A fizetést 7 napon belül legyenek szívesek rendezni. Esetleges termék összevárás email-es egyeztetést követően lehetséges. Amennyiben az adás-vétel 10 napon belül nem rendeződik, azt sikertelennek veszem, negatív értékelést adok, és a terméket újra indítom.  


Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 18:48 .

Karafiáth Orsolya: A Maffia-Klub - Jelenlegi ára: 700 Ft


Író: Karafiáth Orsolya
Cím: A Maffia-Klub
ISBN: 9789639752825
Kiadó: Ulpius-ház Könyvkiadó, Budapest
Kiadás éve: 2008
Nyomda: Alföldi Nyomda Zrt., Debrecen
Terjedelme: 259 oldal
Kötése: fűzött kemény papír kiadói borítóban
A könyv méretei: 13, 0 x 21, 0 x 2, 0 cm
Tömege: 0, 37 kg
Átvételi helyek, ahol a rendelés szállítási költség nélkül átvehető:
Budapest IX. kerület Lónyay utcában, egy üzletben.
Szeged Vitéz utcában , egy üzletben.
Hódmezővásárhely Széchenyi térnél , egy üzletben.
A postázás az aktuális postai díjszabás szerint, tömeg alapján történik, előre utalást követően.
Kérem, tekintese meg kínálatunkat, melyben számos érdekességet, ritkaságot találhat.

Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 01:48 .

1 pár mosható gyors felmosó - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 3-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 990 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
sm/
1 pár/csomag
Válasszon színt!
Majdnem minden 1 ft!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-18 21:54 .

100x40x50cm-es hátterezett akvárium (200L), 8mm - Jelenlegi ára: 46 453 Ft

100x40x50cm méretű (200L) akvárium üvegtetővel, hátterezve. 8mm-es üvegből, fekete ragasztás. Oldalt a háttérben szűrőnek üreg kialakítva. A kép illusztráció, a háttér színe és formája megbeszélés szerint változtatható! Gyártótól, garanciával.
Szállításban tudok segíteni! Posta, futár kizárt.
Ha a méret nem megfelelő, nézd meg a többi terméket is, vagy kérj árajánlatot!
Egyedi rendeléseket is elkészítünk.
Igény esetén felszereléseket is (világítás, szűrő, fütő, stb... ) biztosítunk kedvező áron
Ha van valamid, ami érdekelhet, csere is szóba jöhet!
FONTOS!!! A korábbi negatív tapasztalatok miatt leütés után a    megbeszélt termék vételárának 20%-át 3 munkanapon belül előre  kérném bankszámlára befizetni/átutalni foglalóként, tehát csak    abban az esetben licitálj, ha valóban szándékodban is áll azt       megvásárolni! (a többit személyes átvételkor, kp. -ben rendezzük! ) Ellenkező esetben automatikusan negatívot fogok adni, utólag       semmilyen kifogást nem tudok elfogadni! Köszönöm a megértést, de sajnos nem minden vaterás korrekt fél...                              
Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

Jelenlegi ára: 46 453 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 16:49 .

Avon naturals rózsa és csokoládé testpermet - Jelenlegi ára: 450 Ft


AVON Naturals rózsa és csokoládé testpermet
Új, bontatlan csomagolás
100 ml
Ínycsiklandó bőrtáplálás a testnek. Kakaó- és rózsakivonatot tartalmaz, melyek puhábbá és selymesen sima tapintásúvá varázsolják bőrét.
Eredeti ára: 999, - ft 
  Személyesen is átvehető, illetve postán vagy futárral küldöm az aktuális díjszabás szerint.
Ha van kedved nézd meg a többi aukciómat is, mert rengeteg új AVON kozmetikumom, és egyebem is van. Folyamatosan töltöm fel őket.
Több termék vásárlása esetén a postaköltségen spórolhatsz!
Vásárlás után kérlek 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben.
Személyesen lakcímünkön tudom átadni egyeztett időpontban.

Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2018-06-03 15:17 .

Tűzoltó Sam magasságmérő - Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Eladó egy Tűzoltó Sam magasságmérő.
Új, nem használtuk. A doboza sérült.
Személyesen Szentendrén, Békásmegyeren, egyeztetés után Szigetszentmiklóson vehető át.


Jelenlegi ára: 4 200 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 17:05 .

1fésűs póthaj szines ombre hajtincs BULIRA - Jelenlegi ára: 390 Ft

Hosszú, nszines, alátűzős, hajhosszabbító, dúsító póthaj, szines hajtincs. Kiváló extrém és buli frizura készítéséhez.
Rögzítése: 1db fésűs csitt-csat
Szín: rózsaszín-lila-kék
Méretei: hossz: 50 cm, szélesség: 4cm
Mosható, szárítható
AZONNAL TUDOM POSTÁZNI!! TERMÉKEIM KÖZÖTT TALÁLSZ TÖBB SZÍNT IS!!!
Ha 5000Ft feletti összegben vásárolsz termékeimből, akkor postaköltséget nem kell fizetned, ingyen ajánlott postát kapsz!!!!!

Jelenlegi ára: 390 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 00:58 .

Alga control, algagátló - Jelenlegi ára: 680 Ft


 Ez a készítmény sabályozza az algák fejlődését az akváriumban. Néha zöld alga és infusoria növekedhet az akváriumban olyan mennyiségben, ami gátolja a növények fejlődését. A zöld alga megjelenhet a dekorációkon és akvárium alján, de a leveleken is ezzel akadályozza a növények növekedését, sőt a növények pusztulását is okozhatja. A barna alga rátelepedik a tárgyakra, aljzatra és szinte lehetetlen eltávolítani. Ez az alga különösen akkor fejlődik, ha a pH érték nagyon alacsony, vagy ha a fényviszonyok nem megfelelőek. A másik tényező lehet az eledel túladagolása.  
Az Algacontrol használata meggátolja az algák kóros elszaporodását.
Adagolás: hetente 3-6 csepp - 10 liter vízhez, az algásodás mértékétől függően.
Kiszerelés: 30 ml.
Made in Italy

Jelenlegi ára: 680 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 15:28 .

A FŰRÉSZ III. BLU RAY - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


ÚJ, KIZÁRÓLAG ELLENŐRZÉS MIATT LETT MEGBONTVA
ÁTVÉTEL, ILLETVE POSTÁZÁS A LEÜTÉST ÉS AZ ELŐREUTALÁST KÖVETŐEN
AZONNAL!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 01:16 .

Xbox 360 játék. Deus Ex - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

A képen látható játék. Kérdésekre szívesen válaszolok.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 23:51 .

Android endoszkóp 5 méteres - Jelenlegi ára: 4 490 Ft


2in1 vízálló endoszkóp kamera
Ez a telefonokhoz kifejlesztett endoszkóp kamera alkalmas a nehezen hozzáférhető helyek vizsgálatára
Remek segédeszköz lehet például autó átvizsgálásnál, esetleg barkácsolásnál vagy lefolyók szerelése közben
Hasznos tudnivalók:
OTG funkció elengedhetetlen a működéshez
Ellenőrizd, hogy telefonod képes-e az OTG kapcsolatra
Az optimális megvilágításról a LED-es kamerafény gondoskodik
Nincs szükség számítógépre, telefonra csatlakoztatva működik
A kamera tulajdonságai:
Nagy felbontású CMOS kamera
Beépített LED
Vízálló
7mm-es kamera fej
Fotózás és videózási funkció
Felbontás: 640x480
Kábel hossz: 5m
Csomag tartalma:
1 db 5 méteres vízálló Android endoszkóp kamera
1 db telepítő CD
1 db OTG kábel
1 db használati utasítás


Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 19:21 .

ROCKWELL 18V 20V SZERSZÁMGÉP AKKUMULÁTOR CELLAPAKK 12 HÓNAP GARANCIA DÍJTALAN SZÁLLÍTÁS - Jelenlegi ára: 11 900 Ft

ROCKWELL 18V 20V szerszámgépek akkufelújítása cellacserével
18V/20V Ni-CD, litium-ion
12 hónap garancia!
 
valamint bármilyen egyéb típusú szerszámgép-, barkácsgép-akkumulátor, továbbá háztartási gépek, orvosi és elektronikai műszerek, elektromos kerékpárok, egyéb elektromos járművek akkumulátorainak felújítása egy év garanciával, nikkel-kadmium, nikkel-metálhidrid vagy litium technológiával. A külső műanyagház szétszerelése után a belső akkucellákat újakra cseréljük.  


Jelenlegi ára: 11 900 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 23:51 .

Nikon nyakpánt - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Rugalmas neoprén nyakpánt Nikon
· rugalmas keresztmetszeti a nyak körül
· Széles, jól párnázott, csúszásgátló belső rész
· Belső anyag: Soft neoprén Padding csúszásgátló  anyaggal
· Külső anyag: Soft szövött nylon, nylon hardver, neoprén
Kompatibilis:  
Nikon gépvázak
Méret: 1020mm x 45mm x 0, 5 cm 

Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 07:10 .

Autós bébitaxi - piros - Jelenlegi ára: 8 799 Ft

Smoby Auto bébitaxi - piros színben. A játék 10 hónapos kortól járássegítőként, 12 hónapos kortól pedig bébitaxiként használható, így csemetédet több életszakaszán keresztül is végigkíséri. A játék erős műanyagból készült, a bébitaxi méretei: 54 x 27 x 40 cm, csomagolási méretei: 57 x 25 x 27 cm.

Jelenlegi ára: 8 799 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0L155 Pentacon Six analóg fényképezőgép alkatrész - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Szép állapotú, analóg fotós kellék. Jelzett, hibátlan, karcmentes állapotú analóg fényképezőgép alkatrész. Kihajtható keresőlencse Pentacon Six TL fényképezőgéphez. Szélesség: 7 cmHosszúság: 7 cmMagasság: 7 cmSúly: 0. 115 kg
Termékeim között több Pentacon Six alkatrész található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több fotós kellék található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több kereső lencse található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( fényképező gép kereső lencse pentacon six ttl prisma pentax )

Jelenlegi ára: 16 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-01 23:23 .

A láthatatlan légió 1. rész - Jelenlegi ára: 500 Ft

Újszerű, kiváló állapotban van. A sorozatból több rész is eladó.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 00:18 .

Aprilia Sportcity 250 villa - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Aprilia Sportcity 250 ccm-es bontott, gyári alkatrész
Kompletten, képen látható állapotban
KÉREM A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN ÍRJON E-MAILT, TELEFONON RITKÁN VAGYOK ELÉRHETŐ!!!!! !!!!! !!!!
A TERMÉKEK HASZNÁLT, BONTOTT ALKATRÉSZEK!!!!! !    
A leütést követően szükséges az egyeztetés a termék megléte és állapota felől. Sok termékünk van, és van ami csak leütést követően kerül kibontásra, így állapotát nem tudjuk rögtön. Ezt a negatív értékelés elkerülése végett és a félreértések végett kérem figyelembe venni!!!!! !!!!
TERMÉKGARANCIA NINCS, VISSZAVÁSÁRLÁS NINCS!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!   Kérem leütésnél ezt figyelembe venni!!!!! !!!!
Személyesen átvehető: H-P 8-16-ig, Szo 8-12-ig.
Postai úton: utalást követően 3munkanapon belül, utánvételesen nem postázok .   ( Szállítási költség és postázási cím egyeztetése után! )
A terméket 2hétig tudom elrakni, ha addig nincs átvéve, visszatöltöm a vatera piacterére és negatív értékelést készítek.
Köszönöm szépen a vásárlást, további jó vaterázást!!!!! !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 16:13 .

Honda Lead villa - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Honda Lead  bontott, gyári alkatrész
Kompletten, képen látható állapotban
KÉREM A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN ÍRJON E-MAILT, TELEFONON RITKÁN VAGYOK ELÉRHETŐ!!!!! !!!!! !!!!
A TERMÉKEK HASZNÁLT, BONTOTT ALKATRÉSZEK!!!!! !    
A leütést követően szükséges az egyeztetés a termék megléte és állapota felől. Sok termékünk van, és van ami csak leütést követően kerül kibontásra, így állapotát nem tudjuk rögtön. Ezt a negatív értékelés elkerülése végett és a félreértések végett kérem figyelembe venni!!!!! !!!!
TERMÉKGARANCIA NINCS, VISSZAVÁSÁRLÁS NINCS!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!   Kérem leütésnél ezt figyelembe venni!!!!! !!!!
Személyesen átvehető: H-P 8-16-ig, Szo 8-12-ig.
Postai úton: utalást követően 3munkanapon belül, utánvételesen nem postázok .   ( Szállítási költség és postázási cím egyeztetése után! )
A terméket 2hétig tudom elrakni, ha addig nincs átvéve, visszatöltöm a vatera piacterére és negatív értékelést készítek.
Köszönöm szépen a vásárlást, további jó vaterázást!!!!! !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 16:13 .

Hold + 5db csillag dekorgumi falmatrica - Jelenlegi ára: 750 Ft

Saját készítésű, dekorgumiból készült falmatrica, kétoldalú ragasztóval lehet felragasztani. A4-es méretű.
2017. január 1-jétől azokat a háznál kézbesítendő küldeményeket, amelyeket alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni, a Magyar Posta csomagküldeményként veszi fel és kezeli. Ez alapján azokat a csomagokat amelyeknek a mérete meghaladja az alábbiakat, postán keresztül csak csomagként tudom elküldeni! Hosszúság: 32, 4cm Szélesség: 22, 9cm magasság: 2, 4cm. Emiatt, ha több terméket is vásárolsz, ha a postával kéred a szállítást, a pontos postaköltséget e-mailben küldöm el.
5 vagy annál több darab dekoráció vásárlása esetén 10% kedvezményt adok! (A szettben lévő dekorációk 1 db-nak számítanak. ) A kedvezmény csak a dekorgumi falmatricákra vonatkozik.
 

Jelenlegi ára: 750 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 14:38 .

2018. május 28., hétfő

Honda Dio AF18 kábelköteg - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Jó állapotban, nincs belevagdosva, hibátlanúl működő motorról!
Csere nem érdekel, posta nincs az árban!
236


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 13:27 .

Melegfehér LED szalag 3528 120 LED / méter - Warm - Jelenlegi ára: 999 Ft



Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 09:18 .

TERMOZETA TOWER 41031TIP.KAPSZULÁS KÁVÉGÉP - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó egy használt Termozeta Tower 41031tip kapszulás kávéfőző gép. Állapota ahogy a fotón. Egy kapszulával kaptuk mi is, és így tudtuk ki próbálni, ahogy az egyik fotón is látszik működés közben. Kihasználatlanság miatt adjuk el. Állítható gőzölés funkció. Az utolsó két fotón látható hogy milyen kapszula volt benne. Kapszula nem tudom pontosan milyen kell bele, de a neten utánna nézhető.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 19:46 .

Ridovics Péter : "Erdei út a vízparton" 1984 - Jelenlegi ára: 75 000 Ft

(FK1766)
Cégünk Magyarország egyik legnagyobb kínálatú internetes festménykereskedését üzemelteti.
Ezernél is több festményt illetve képet kínál a galériánk folyamatosan.
-----------------------------------------------------------------------
Minden darabot gondosan megtisztítunk, az összes keretet felújíttatjuk, képeinket újra kereteztetjük.
Képeink azonnal ajándékba adható illetve falra akasztható állapotban vannak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minden kép eredetiségére a kínálatunkban élettartam- és pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.
-----------------------------------------------------------------------
Nyugodtan rendeljen postai úton is, csomagolásunkat rendkívül körültekintő és precíz csapat végzi.
Minden galériánkban vásárolt kép után számlát, igény esetén garancialevelet állítunk ki.
Kérem nézze meg a további hatalmas festménykínálatunkat.
A kép mérete: 63 x 87 cm keret nélkül. Készült: Olaj, Farostlemez
A kép Ridovics Péter (Budapest, 1953) alkotása. Jelezve Jobbra lent "Ridovics Péter 1984"
A festmény jó állapotban van. Keret: ÉpA festmény hátoldalán a Képcsarnok Vállalat kiállítási cimkéje található.
További alkotásokat tekinthet meg a művésztől ide kattintva!
Termékeim között több képcsarnokos festmény található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
Magyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II.
Festő. 1972-77 között a budapesti Képzőművészeti Főiskolán tanult, ahol Iván Szilárd és Langer Klára növendéke volt. Európai országokban járt tanulmányúton. Több csoportos (Józsefvárosi Galéria, Ausztria, stb. ) és egyéni (Bástya Galéria, Derkovits Terem, Budatétényi Galéria, Csók Galéria, Stefánia Galéria, Püspökladány, Eger, Hatvan, Debrecen, Cegléd, Szeged, Győr, Szombathely, Székelyudvarhely, Halle, München, St. Louis, stb. ) kiállításon mutatta be munkáit. 1982-ig Szegeden működött, 1983-tól Budapesten a Százados úti művésztelepen tevékenykedik. Ridovics társadalmi érzékenységű, természetelvű festő, akinek erőssége a tájkép és a portré, de szívesen fest csendéletképeket és zsánerjeleneteket is. Stílusa expresszív és kolorisztikus tendenciákat mutat. 1988-ban Kassák Lajos-ösztöndíjban részesült. (MÉ, Kiállítási Katalógus)Magyar festők és grafikusok adattára
1977-ben végzett Iván Szilárd növendékeként. Tanulmányúton a környező szocialista országokban járt. 1982-ben Szegeden, 1983-ban Budapesten, 1984-ben Győrött állított ki, az utóbbi helyen csoportkiállítás keretében. Társadalmi érzékenységű, természetelvű festő, erőssége a tájkép és a portré. Stílusa expresszív és kolorisztikus tendenciákat mutat. - Irod.: P. Sz. T.: Művész életrajzok. Bp. 1985. Magyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II. Műgyűjtők és kereskedők kézikönyve
Festő. A budapesti Képzőművészeti Főiskolán Iván Szilárd növendéke volt. Európai országokban járt tanulmányúton. Több csoportos és egyéni kiállításon mutatta be műveit. Társadalmi érzékenységű, természetelvű festő, erőssége a tájkép, valamint a portré. Stílusa expresszív és kolorisztikus tendenciákat mutat. (MÉ)Művész életrajzok kortárs magyar képzőművészek
1977-ben végzett Iván Szilárd növendékeként. Tanulmányúton a környező szocialista országokban járt. 1982-ben Szegeden, 1983-ban Budapesten, 1984-ben Győrött állított ki - az utóbbi helyeken csoportkiállítás keretében. - Társadalmi érzékenységű, természetelvű festő, erőssége a tájkép és a portré. Stílusa expresszív és kolorisztikus tendenciákat mutat.
A termékről további nagy felbontású képek!
( erdőbelső erdő belső tájkép erdő erdei táj táj kép képcsarnokos festmény képcsarnokos kép Képcsarnok Vállalat Képcsarnokvállalat kép csarnok erdeitáj erdei út erdeiút erdei ösvény )

Jelenlegi ára: 75 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 22:59 .

1 pár Orthoped lúdtalpbetét több méretben - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 1390 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Válasszon méretet a második képről!   Vágható!
joi/
Minden 1 ft  


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-29 07:18 .

Régi matchbox Daimler Yesteryear =A9= - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... ..... ....

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 08:22 .

Tamron AF 17-50mm 2.8 - Jelenlegi ára: 52 500 Ft

Eladó a képeken is látható teljesen megkímélt, szép állapotú Tamron AF 17-50mm 2. 8 objektív.
Első-hátsó védősapkával valamint kiváló esztétikai és működési állapotban.
A gyűrűk szépen járnak és a gumi is rendben van.
Serial: 041556
Nikon bajonettes
A képek frissek és magukért beszélnek.
Megtekinthető, elvihető Hajdúböszörményben illetve postázom is.
Átvétel: Hajdúböszörmény, csomagküldés
A nappelllenzője úton van és temészetesen az utána való küldés megoldható

Jelenlegi ára: 52 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 00:31 .

Cooper M12 füst és hőérzékelő (kombinált) + aljzat - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

Garancia (hónap):
12
Gyártó:
Cooper
COOPER M12 riasztóra köthető optikai füst és hősebesség kombinált érzékelő, állítható működés
Négy különálló érzékelő egy egységbe integrálva:
? Füstérzékelő, mely minden 12V-os riasztó rendszerrel kompatibilis
? Továbbfejlesztett optikai és hőérzékelési technológia
? Automatikus szennyeződés érzékelés és kompenzáció
? Kettős LED megjelenítés a pontos állapot megjelenítésre
A továbbfejlesztett optikai, hő és hősebesség érzékelési technológiák kombinálásával az M12 füst érzékelő ideális bármilyen környezetbe. Ezenkívül kompatibilis az összes 12V-os riasztórendszerrel. Az optikai füstérzékelő a lassú tüzet és nagy füstképződéssel járó tüzet érzékeli, a tűz kialakulásáról rögtön a kezdeteknél riasztást ad. Azokban a helyiségekben, ahol magas az alap hőmérséklet, kiválasztható, hogy 60C, vagy 77C, vagy a
hőmérséklet-emelkedés okozzon riasztást, ezáltal csökkentve a téves jelzések kockázatát. Ezeken felül érzékeli és kompenzálja a szennyeződések okozta koszolódást, hibajelzést ad abban az esetben, amikor a füstérzékelő tisztításra szorul.
Az M12 füst és hőérzékelő eszköz egy ipari szabványoknak megfelelő alacsony áramfelvételű kombinált eszköz, mely működhet mind csak optikai, kombinált optikai-hő, hősebesség és fix hő érzékelőként is. A
helyszínhez legmegfelelőbb beállítás az érzékelőre integrált választó kapcsoló segítségével történik. Az eszköz alkalmazható bármely típusú 12V-os riasztó központhoz.
Az eszköz rendelkezik polaritásmentes, ún száraz relé kontaktussal, mely konfigurálható, mind automatikusan visszaálló, mind memóriás állapotúként is.
Az érzékelőben egy kettős LED visszajelző található, melynél a folyamatos piros fény jelzi az érzékelő riasztási állapotát. A 10 másodpercenként felvillanó fény pedig (ez kikapcsolható) az eszköz
normál működését jelenti. A folyamatos sárga fény jelzi a felhasználónak, hogy az érzékelő
túlságosan elszennyeződött és a beépített elektronika már nem képes ezt a szennyeződést kompenzálni.
Érzékelő elhelyezés
Az érzékelők elhelyezésének meghatározását nemzeti és nemzetközi szabványok írják elő
Általános otthoni használatnál minden szinten legalább 1 érzékelőnek kell lennie a helyiség mennyezetén, annak geometriai
középpontjában
Irodai használatnál minden helyiségbe el kell helyezni legalább 1 érzékelőt
Minden esetben a megfelelő típusú érzékelőt kell kiválasztani, figyelembe véve az előzőekben leírtakat.
Érzékelő telepítés
Az eszközt tegye az érzékelő aljzathoz és forgassa az óramutató járásával egyező irányba addig, míg az eszköz az aljzatba becsúszik.
Folytassa az elforgatást mindaddig, míg egy kattanást hall és az eszközt nem lehet tovább forgatni.
Amennyiben az eszközt biztonsági rögzítővel szeretné ellátni, akkor kövesse az előző oldalon leírtakat. Minden érzékelő porvédő kupakkal kerül forgalomba, melyet üzembe helyezés előtt el kell távolítani az érzékelőről. A porvédő kupak azonban nem nyújt védelmet az építési munkafázisokból eredő kosz ellen, ezért az érzékelő fejeket csak ezek után szabad telepíteni.
TESZTELÉS
Minden egyes érzékelőt tesztelni kell a telepítést követően és a rendszeres karbantartások alkalmával. A karbantartás és tesztelés tényét jelezni kell a távfelügyeletek felé is.
Füst érzékelő tesztelés
A füst érzékelő tesztelését csak erre a célra kifejlesztett, kereskedelmi forgalomban kapható tesztgázzal szabad végezni. Meghatározott mennyiséget kell a füstkamrába bejutatni, 30 másodpercen belül a LED-nek folyamatos piros fénnyel kell a riasztástényét jeleznie, valamint a riasztó központ megfelelő bemenetének is jeleznie kell a riasztást. Az érzékelőnek alaphelyzetbe kell
állnia a tápfeszültség elvétele után, vagy a füstkamra kiürülése után, ha ez az üzemmód lett kiválasztva.
Hő érzékelő tesztelés
A hő érzékelő tesztelését erre a célra kifejlesztett hősugárzó pisztoly, vagy hajszárító segítségével szabad végezni. Az érzékelő fejben látható hő elem felületén kb. 95oC hőmérsékletet kell előállítani, 30 másodpercen belül a LED-nek folyamatos piros fénnyel kell a riasztás tényét jeleznie, valamint a riasztó központ megfelelő bemenetének is jeleznie kell a riasztást. Az érzékelőnek alaphelyzetbe kell állnia a tápfeszültség elvétele után, vagy a füstkamra kiürülése után, ha ez az üzemmód lett kiválasztva.
Jelenlegi ára: 10 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

225/70 R15C Fulda Nyárigumi Dot:1706 7,5mm 2db nyári gumi - Jelenlegi ára: 19 998 Ft

225/70 R15C Fulda Conveo Tour 2db Nyári gumi Eladó!
Kisteher Abroncsok
Dot: 1706
Profil: 7, 5mm
Egyenletesen kopott puha nyárigumik!
Az ár a 2db gumi ára együtt! Mint ahogy a szállítási díj is a 2db -ra együtt érvényes!
Villámmár esetén INGYEN POSTA postapontra!

Jelenlegi ára: 19 998 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 01:01 .

Szilikon szíj, óraszíj, fekete/fehér varrás, 26mm - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Szilikon óraszíj
Szín: fekete/fehér varrás
Anyaga: szilikon, fényes acél csatt
Szélessége: 26 mm
Hossz: 130/75 mm (plusz csatt)
astagság: 4 mm


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 19:44 .

Mini laptop usb porszívó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 1290 ft
1 db/ küldemény
Válasszin színt!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-28 23:44 .

M-L-es női felsők 200Ft/db - Jelenlegi ára: 200 Ft

Minden darab 200Ft.
Kérésre szívesen mérek.
M-L-es méretek
A 5db együtt 800Ft.
Átvehető Csemőben, illetve megbeszélés alapján Cegléden.

Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 22:06 .

Enna München objektiv – M 42 - Jelenlegi ára: 22 500 Ft

Enna München Tele-Ennalyt 135mm f/2. 8 M-42. Karcmentes, megvigyázott állapotú mint a képeken.
Magyarországi Erste bankszámlára történő befizetés után, Magyarországról postázok.
Postaköltség súly alapján a mindenkori postai díjszabás szerint, csomagolási költséget nem számítok fel.
Kéthetente tudok postázni Magyarországról,   köszönöm megértésüket. Amennyiben Szerbiából postázok a többletköltséget magamra vállalom
Szabadon kérdezzen, szívesen válaszolok, ha nincs megelégedve a termékkel természetesen vásárlás után sem fordítok hátat. Sok sikert mindkettőnknek !

Jelenlegi ára: 22 500 Ft
Az aukció vége: 2018-05-30 19:16 .

hármkerekű - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó a képen látható használt, de jó állapotban lévő lábbal hajtható műanyag kis tricikli.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-02 21:06 .

Underworld - Evolúció - DVD - Jelenlegi ára: 100 Ft

Eladó a képen látható, lejátszót max 1-2 alkalommal látott dvd.
Megkérnék mindenkit, csak olyan licitáljon aki az aukció lejártával igényt is tart arra amire licitált!
A termék kifizetésére 5 napot várok(nem 1hónapot), ha ez nem történik meg, az adás-vételt tárgytalannak tekintem és negatív értékelést adok.
0 értékeléssel rendelkező emberektől nem fogadok el liciteket!
Licit törlés nincs, mindenki gondolja át mi mennyit ér meg neki! Köszönöm!


Jelenlegi ára: 100 Ft
Az aukció vége: 2018-06-03 10:48 .

Fiat Punto felni+gumi 185/60R13 - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

fiat punto 185/60R13 felni+gumi a képek szerint
személyes átvétel vagy vevő terhére futár

Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-18 10:30 .

Barba szekrénysor eladó Budapesten - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eladó a fotókon látható Barba szekrénysor.
Ajtós és üvegajtós szekrények; rengeteg polc; néhány fiók; lemeztartó szekrényrész (bakeliteknek) stb. Jól kombinálható rendszer.
Több mint 20 éves bútor. A zsanérok néhol megereszkedtek, a csavarok vegyesek benne, polcokba néhány helyen beletörve (de azok ettől még szerelhetőek), esztétikailag itt-ott már nem tökéletes.
Költözés miatt szétszerelve árulom, lapokra szedve vihető el.
1-2 kiegészítő szekrényt (akasztós illetve polcos) is adok hozzá, amelyek a képeken nem láthatók.
Négy szekrényelem szélessége 92 cm, három másiké 60 cm.
Átvehető a budapesti XXII. kerületben, Budafokon. Családi háznál található; a ház előtt a parkolás nem gond (akár teherautóval sem).
Legkésőbb május 31-ig el kell szállítani! A hirdetés lejáratát követően többet nem lesz meghirdetve, nem vásárolható meg!
Ha bármilyen kérdés felmerül, írjon és válaszolok.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-30 01:01 .

Nespresso CITIZ kapszulás kávéfőző, D110 - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Eredeti csomagolásban eladó, egy újszerű állapotú, pár (maximum 20) alkalommal használt, 2011-es kiadású Nespresso CitiZ D110 kapszulás kávéfőző. A gép eredeti csomagolásában volt tárolva, portól, fénytől védett helyen, így sérülésmentes. Jelenleg nincs kihasználva, ezért szerenénk megválni tőle.
- 13 x 27, 8 x 37, 2 cm,
- 3, 4 kg
- 1 literes víztároló,
- maximum 19 bar nyomás,
- lehajtható csepptálca, espresso vagy nagy latte machiatto poharak is elférnek,
- két funkció (hosszú kávé és eszpresszó),
- eredeti nespresso és kis méretű nespresso kapszulának megfelelő utángyártott kapszulával is használható,  
- angol nyelvű leírás

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-10 13:27 .

Minyonok Minion lufi - Jelenlegi ára: 1 Ft

Várakozási idő 10-22 munkanap Postaköltség 695 ft!   A POSTA NEM ÖSSZEVONHATÓ, MINDEN DARAB KÜLÖN ÉRKEZIK.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-29 04:18 .

BMW szelepsapkák 4 db 1 ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 15-60 nap ! (általában tapasztalataim szerint kb. 35 nap alatt megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 19:03 .

2018. május 27., vasárnap

VERONA SAN BONIFACIO, 3 éjszaka szállás 2 főre kétágyas szobában, félpanzióval,, akciós ár! - Jelenlegi ára: 30 000 Ft


3 éjszaka szállás 2 főre kétágyas szobában, félpanzióval, beleértve:
- büféreggelit 2 fő részére;
-1 ebéd vagy vacsora két ember számára: * az Ön által választott halétel;  * a hal első választéka;  
* második halak választéka;  * víz;  * bor;  * kávé.  
- 1 ebéd vagy vacsora húst két embernek: * az Ön által választott előétel;  * első választás;  
* a második húsválaszték;  * víz;  * bor;  * kávé.  
- 1 ebéd vagy vacsora két fő részére: * a választott pizza a menüből;  * kis ital;  * kávé.  
Legalább 2 nappal az éjszakai tartózkodás előtt.  
A pizzéria a következő időszakokban nyitva tart:
- 12. 00-15. 00 hétfőtől péntekig;  
- 18. 30-24. 00 hétfőtől vasárnapig.  
Az étterem minden nap nyitva tart 12. 00 és 14 között,   és 19: 00-22: 30 között.  
A kupon értéke: 155 000 Ft  /500 EUR/
Kupon érvényes:
2018. junius 30.
Hotel Étterem Pizzária Villabella Bar Cif


Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-01 19:00 .

GUMIABRONCS - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Eladó a képe látható nagyon jó állapotban lévő 2 darab,
Debica passio2 155/70/13-as gumiabrancs.
500 kilométert futot.
Az ár kettő darabra vonatkozik

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 09:36 .

Régi jelzett mini kép fa festmény fa lemezre festett kép - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Régi jelzett mini kép fára festve kép szerinti állapotban.  
Súlya 250g 
Szélessége 31, 5cm 
Magassága 17, 5cm 
Postaköltség: Foxposta automata 499ft, 795ft postán maradó ajánlott levélként előre utalással.
Minden kérdésre szívesen válaszolok.
Kérem tekintse meg a többi hirdetésem is.
Csak akkor vásároljon ha az összeget 3 munkanapon belül utalni tudja.
Köszönöm hogy megtekintette a hirdetésem.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 14:38 .

Babaruhák 80-as (lány) - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladók a képeken látható 80-as méretű lány babaruhák egyben. Használt, de jó állapotban.
1. kép: Kötött pulóver; Kötött pulóver; Kötött pulóver (puhább anyagú)
2. kép: Középvastag kabát, plüss bélelt belsővel, egérkés
3. kép: Vékony kabát, gombos, átmeneti, őszies időre ajánlott
4. kép: Rugis vékonyka nadrág, nyuszis
5. kép: Kesztyű 8, 5cm hosszú, 6, 5cm széles
6. kép: Body (zebrás)
7. kép: Body (kislány kutyával van az elején, 86-os méret van bele írva, de 80-as méretnek felel meg)
8. kép:  Virágos póló; Szívecskés Kiss&Kiss feliratú póló; Love for you macilányos póló (egy kis folt van a maci feje fölött, de alig észrevehető); Pizsama felső az anyagát tekintve, de mi pólónak vagy vékony pulóvernek használtuk kicsit hűvösebb időben

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-10 11:18 .

Datalogic qd 2100 vonalkód olvasó - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

eladó egy data logic 2100 as vonalkód olvasó keveset használt Főbb tulajdonságok: Datalogic Green Spot olvasási visszajelzés Könnyen cserélhető olvasóablak Két multi interfész kivitel GS1 DataBarTM kód támogatás IP fokozat: IP42 Ütésállóság: 1. 5 m-ről ejtve Olvasási távolság 65cm Támogatja az új orvosi receptek vonalkódjait A QuickScan termékcsalád új tagja a Datalogic QuickScan I QD2100. Ez a CCD image olvasó egy belépő szintű kereskedelmi olvasó, ami kivallóan alkalmas bolti és irodai feladatokra. A QD2100 kis mérete könnyű súlya és kiváló ergonómiai kivitele teszi alkalmassá a mindennapi, akár folyamatos használatra. Az olvasó könnyedén megbirkózik még a legrosszabb minőségű kódokkal is, valamint támogatja a GS1 Databar vonalkód típusokat is. A Datalogic által szabadalmaztatott GreenSpot gondoskodik a megfelelő olvasási visszajelzésről. A korábbi QuickScan L-hez hasonlóan az olvasó ablak ennél az eszköznél is könnyedén cserélhető. A QD2100 két féle multi interfészes kivitelben rendelhető: RS-232 / IBM 46XX / USB és RS-232 / USB / Keyboard Wedge. Teljes körű konfigurálást bolti Ár: 29. 295 ft nálam 20000ft

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 21:43 .

Kapunyitó - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Fixkódos univerzális kapu távirányító, proramozás leírással. Darabja: 2. 000. - Ft. A három darab együtt 5. 000. - Ft.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 11:18 .

OMRON 412/ADS 49 festékszalag nyomtatóhoz - Jelenlegi ára: 300 Ft

Eladó a képen látható 1 db. eredeti, gyári, bontatlan, régebbi gyártású festékszalag sornyomtatóhoz. Állapotáról nem tudok semmit, hagyaték. Kérdésre szívesen válaszolok. Bp. -i átvétel lehetséges.

Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 14:49 .

Eredeti 3 Peaks softshell kutyakabát S-es ÚJ - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eredeti 3 Peaks softshell kutyakabát S-es méretben. Új nem volt még használva. Márkamegnevezés és logo oldalt és a hátán. Fényvisszaverős betétek. Hossza 33cm
Nézd meg a többi termékem is


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-10 00:13 .

10 ml tiszta collagén - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 795 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ  2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
jus/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-28 10:36 .

VISATON WB 13 kétutas hangsugárzó - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

VISATON WB 13 kétutas hangsugárzó
- ohmikus és 100Voltos rendszerekbe egyaránt illeszthető,
- újak,
- 8 darab van.

Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 19:23 .

Világítós nagyító gyengénlátóknak - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Dönthető fejes (30fok), világítós nagyító, kimondottan gyengénlátóknak. 20 D, 5x nagyítás, 55mm lencseátmérő, állványos kialakítás, csúsztatható az asztalon, papíron. 3 db ceruzaelemmel működik, alacsony energiafogyasztás.

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 21:52 .

AKCIÓ: Béleletlen átmeneti/nyári gyerek baba Durmibag hálózsák 70 + cm 56-62-68-as ruhamérethez ÚJ - Jelenlegi ára: 1 Ft


Béleletlen, átmeneti/nyári baba, gyerek hálózsák, alvózsák
Az aukció tárgya a képeken látható 70+ cm-es, átmeneti/nyári, béleletlen (1 tog) Durmibag Hálózsák.
További termékeim 1 Ft-ról: ITT
Más aukciómban 70-150+ cm-ig:
- készleten: átmeneti/téli, egy réteg flízzel töltött, bélelt zsákokat (2, 5 tog),
- rendelésre: kályhameleg/téli, két réteg flízzel töltött, bélelt zsákokat (3, 5 tog),
- készleten: wellsoft, polár, egy réteg anyagú zsákokat (1, 5 tog),
- készleten: töltet nélküli, nyári (panelba télen is), két réteg anyagú zsákokat (1 tog),
- rendelésre: kánikula zsákokat (0, 5 tog).
Rendelésre bármilyen hossz kérhető, mind az ötféle kivitelben!
A hálózsák anyaga: kívül kevert szálas vászon, belül pamutvászon, töltet nélkül.
Ugyanez a méret több mintában másik aukciómban!!!
Írj és segítek megtalálni!
Az aktuális anyagkészletemet az "anyagminta" elnevezésű aukcióimban nézheted meg ITT
Ha a kész zsákok között nem találsz kedvedre valót, akkor az ott látható anyagokból, rendelésre készítek megfelelőt, kb 2 héten belül!
A zsák hossza a vállától az aljáig mért centiméter.
Minden további kérdésre szívesen válaszolok!
Vásárlással, személyes átvétellel kapcsolatos egyéb részletek a Saját/Ismerj meg oldalamon! ITT
Kérlek olvasd el a leírtakat, segítségedre lehetnek a döntésben!
Ha időd engedi, nézz szét a többi aukcióm között is! ITT


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 20:05 .

KOELSTRA fekete bélés babakocsiba "Soft Seat",Új - Jelenlegi ára: 3 950 Ft


Új, csomagolás nélküli termék.
A Soft betét egy okos és kényelmes kiegészítő betét, téli és nyári oldala van, így a gyermeket nyáron hűvösen és télen melegen tartja.
Anyaga: polyészter-polyurethan
Alkalmas születéstől
Szín: fekete
Méret legszélesebb részén: 37 x 74 cm
Méret keskenyebb felén: 29 x 74 cm 
Olyan mint a katalógusképen de az eladó termék a saját fotón látható!
A termékekre garancia nincs ennek tudatában vásároljon!
Személyes átvételre Százhalombattán vagy Érden van lehetőség, előre egyeztetett időpontban!


Jelenlegi ára: 3 950 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 01:20 .

Elektromos egér, patkány rovar riasztó távoltartó - Jelenlegi ára: 1 050 Ft

Elektromos egér, patkány és rovar riasztó, távol tartó
Vegyszermentes riasztás
A Pest Repeller univerzális riasztó vegyszer használata nélkül riaszt.
A Pest Repeller a falban futó elektromos vezetékeken át pont oda juttatja el az elektromágneses impulzusokat, ahol a csótányok, egerek és pókok, bogarak, egyéb rovarok élnek és szaporodnak. A készülék nem öli meg a kellemetlenkedő rágcsálót vagy rovart, nem szennyezi a környezetet, de távolságot tart az ember és az állat között. Nem marad a helyszínen tetem! Működtetéséhez mindössze 220V szükséges, nincs semmilyen káros vegyi anyag párolgás.
Egyszerű és biztonságos
Csatlakoztassa az elektromos Pest Repeller rágcsáló- és rovarriasztó adapterét, kapcsolja be és hagyja folyamatosan működni. 2-3 hetes működtetés után eltűnik a problémát jelentő egér, patkány, darázs, pók vagy légy.


Jelenlegi ára: 1 050 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 12:31 .

DVD csomag 5. - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

-Ideglelés
-Tükrök 2. vágatlan változat
-Camille
-A folyosó túloldalán
-Gengszterháború
-Babylon A. D. Vin Diesel
Eredeti bontatlan csomagolásban!!!
A postázás megoldható ( Magyar Posta) kizárólag ajánlott  küldeményként vagy csomagként küldöm  a termékeket.
Az utánvét KIZÁRT!
Futárszolgálat, Webbox, Foxpost NEM megoldható!  

Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 19:07 .

Nyél, lakkozott fa, 120 cm - Jelenlegi ára: 370 Ft


Nyél, lakkozott fa, 120 cm
Termék azonosító: 298718
120 cm-es lakkozott fa nyél, menetes Mennyiség: 1 db(Egységár: 370 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 370 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

TOMY Blip THE DIGITAL GAME (1977) - Jelenlegi ára: 3 499 Ft

TOMY Blip THE DIGITAL GAME 
A játékkonzolok nagyapja : ) !
A képeken látható használt, ritka 1977-es játék eladó. Esztétikailag átlagos, picit karcos. Led világít, mozog ide-oda. A játék céljára nem jöttem rá, de nagyon jópofa. Gyűjteménybe kihagyhatatlan!
Kérdésekre a legjobb tudásom szerint válaszolok! Kérem ezt licitálás előtt tegyük, köszönöm!

Jelenlegi ára: 3 499 Ft
Az aukció vége: 2018-06-09 21:47 .

Yamaha fazer 600 himba - Jelenlegi ára: 4 499 Ft

Eladók a képen látható  yamaha fazer 600 himba.
Vásárlói Tájékoztató!
Kérem licitálás előtt figyelmesen olvassa el, és csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért.
Az érdeklődők kérdéseire szívesen válaszolok.
Utólagos képfeltöltésre az első licit érkezéséig van lehetőségem.
Utánvételes csomagküldést csak 10 db pozitív értékelés feletti felhasználónál vállalok.
Előre utalás esetén 2-3 munkanapon belül postázok.
Csomagolási és egyéb költségeket nem számolok fel.
Díjszabás a Magyar Posta, Mpl és egyéb futárszolgálatok mindenkori díjszabása alapján.
A vevőnek leütéstől számított 10 munkanapja van a vételár teljes átutalására amely tartalmazza a postaköltséget.
 
SZÁMLAIGÉNYÉT KÉREM ELŐRE JELEZZE.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért!
Kisebb termékeim átvehetők  Szentendrén és Hévízen.       
Tekintse meg összes aukciómat, így spórolhat a postaköltségen!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=businessman111

Jelenlegi ára: 4 499 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 10:49 .

Ungvári Tamás: Lezáratlan nyomozás (*82) - Jelenlegi ára: 400 Ft

Ungvári Tamás: Lezáratlan nyomozás
A megrendelt könyvek a rendelést követő 2. munkanaptól vehetők át a Könyvgyorsan budapesti antikváriumában a bolt nyitvatartási idejében, vagy kiszállítjuk Önnek a Szállítási és garanciális fül alatt részletezett feltételek mellett.

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 15:36 .

2018. május 26., szombat

2. Angyal jelmez bébi fotózásra - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

KÉRLEK A MÉRT ADATOKAT VEDD FIGYELEMBE, A TERMÉKLEÍRÁST OLVASD EL!
AHOL TALÁLOK CÍMKE MÉRETET A TERMÉKLEÍRÁSBAN MEGDAOM, DE AZ IRÁNYADÓAK AZ ÁLTALAM MÉRT MÉRETEK. HA VALAMI NEM EGYÉRTELMŰ KÉRLEK KÉRDEZZ RÁ. PRÓBÁLOM KÖRÜLTEKINTŐEN ÁTNÉZNI ÉS MEGITÉLÉSEM SZERINT A HIBÁKAT JELEZNI!
A ruhák használtak, kérlek ezt vedd figyelembe!
Angyal jelmez, akár fotózásra is.
Címke méret: 0 - 3 hó
Hossza: 37 cm, váll 9 cm, mellbőség 40 cm (körbe mérve) derékbőség 36 cm (körbe mérve)nyúlik, ujja hossza cm, belső szár hossz  cm
Személyesen Tököl-Parkerdőn vehető át bármelyik nap.
AMENNYIBEN 3 NAPON BELÜL NEM VESZED, FEL VELEM A KAPCSOLATOT, ILLETVE 5 NAPON BELÜL NEM RENDEZED AZ ADÁS-VÉTELT, ÚGY A TERMÉKET FELSZÓLÍTÁS NÉLKÜL ÚJRAHIRDETEM NEGATÍV ÉRTÉKELÉS LEADÁSA MELLETT.
Kérek minden vásárlót az 5 munkanapos fizetés betartásához.
Utánvéttel nem postázok.
Csomagot csak a vételár kiegyenlítése után küldök.
WEBOX postára adás pénteken!

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 18:54 .

HMV szivattyú vezérlő HU-D3 - Jelenlegi ára: 27 500 Ft

HU-D szabályozó működési elve: A HU-D vezérlőegység egy univerzális szabályozó két hőmérséklet érzékelővel, a vezérlő a mért értékek alapján egy szolár szivattyút, vagy egy szolár váltószelepet tud vezérelni. (1. üzem)
 
Továbbá amennyiben a vezérelt napkollektor a fűtést befejezte és az elhelyezett érzékelő hőmérséklete a beállított hőmérséklet alá csökken a vezérlő zárja a potenciál független kimenetet, így lehetővé téve a csatlakoztatott egyéb fűtőberendezés (pl. gázkazán szobatermosztát általi) üzemelését (2. üzem)
Futestuning. hu


Jelenlegi ára: 27 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 02:02 .

ÚJ JUPITER dönthető autósülés 0- 25kg-ig - Jelenlegi ára: 28 900 Ft

ÚJ termék bababoltból .
Fix áras termék nem kell az aukció végét megvárni!
Kiemelt oldalvédelme révén nagyobb biztonságot nyújt az utazások során!  
- újszülött kortól 25kg-ig használható 
- 2 db puha, párnázott szűkítőbetéttel (külön fej és ülőrész) 
- a betét kivehető, mosható 
- az autósülés huzata ugyancsak levehető, mosható 
- 5 pontos biztonsági övvel ellátott, amely állítható magasságú 
- az öv puha vállpántokkal kialakított és központi csatjával segíti a gyors bekötést 
- a háttámla több pozícióba állítható, a bázistalpon elhelyezett kar segítségével könnyedén dönthető 
- kiváló SPS oldalirányú ütközésvédelemmel ellátott ülés 
- ülés alatt kehajtható döntőszerkezet az újszülöttek részére 
- megfelel a legújabb ECE R44/04 európai szabványnak 
  
- Bekötése:  
0-9 kg menetiránynak háttal
9-25 kg menetiránnyal megegyezően, az autó 3 pontos övével, a gépjármű első vagy hátsó ülésére.  
Bekapcsolt légzsák esetén első ülésnél menetiránnyal ellentétesen bekötve nem használható.


Jelenlegi ára: 28 900 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 12:28 .

vegyszermentes, bio dióbél - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladásra kínálok 15 kg tavalyi, tisztított és válogatott, vegyszermentes, bio dióbelet akár egyben, akár 1 kg-os kiszerelésben 2. 000. -Ft/kg áron.
Postázom is a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően! : )

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 17:51 .

Sárga Macis kész függöny gyerekszobára ,Új - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


Új bontott csomagolású termék
Mérete: 150. 5cm magas+8cm a fül amivel a karnisra fűzhető.
133. 5cm széles
Anyaga: 100%pamut
Macis-pillangós-virágos mintás
Anyaga: 50%polyészter-50%pamut
Személyes átvételre Százhalombattán van lehetőség, előre egyeztetett időpontban!


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 01:05 .

KLEBER 215/40R17 87V Quadraxer 2 XL négyévszakos személy gumiabroncs - Jelenlegi ára: 35 740 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállításnégyévszakos gumiabroncsFogyasztásEFékezésBZaj1, 69Méret215/40R17GyártóKleberIdénynégyévszakosTermék típusSzemélySebesség indexV=240 km/hSúly index87=545kgGumiabroncs mintázatQuadraxer 2 (QUADRAXER2)69

Jelenlegi ára: 35 740 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Matchbox Volkswagen 1500 Saloon kisautó - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Matchbox Volkswagen 1500 Saloon kisautó. Kép szerinti állapotban. Kérdésére szívesen válaszolok!

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 22:33 .

ZÉGER FOGÓ SEEGER CSERÉLHETŐ 4 FEJJEL - Jelenlegi ára: 1 250 Ft


ZÉGER FOGÓ SEEGER CSERÉLHETŐ 4 FEJJEL
KÉPEN LÁTHATÓ.
ÚJ TERMÉK.
CSERÉLHETŐ 4 FEJJEL.
SZÁLLÍTÁS :
-AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT POSTÁN MARADÓ
-DPD FUTÁR HÁZIG (AKÁR 3 KILÓS CSOMAGOT LEHET )
ATOMBIZTOS CSOMAGOLÁSBAN
ELŐREUTALÁS UTÁN MEGY, NINCS UTÁNVÉT.
-----------------------------------------------------
UTÁNVÉT NINCS, SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS, CSAK POSTA VAGY FUTÁR.
PEST MEGYE, NEM BUDAPEST.
Fizetni előreutalással tudsz az általam megadott bankszámlaszámra .
postai piros (rózsaszín)csekken is küldheted a címemre a pénzt.
Pénz ideérkezte után lehető legrövidebb időn belül postázok.
VÁSÁROLJ NÁLAM TÖBB TERMÉKET, OSZLIK A POSTAKÖLTSÉG, EZÁLTAL SPÓROLTÁL .
ATOMBIZTOSAN CSOMAGOLOK MINDENT .
BÁRMILYEN POSTAI KÜLDEMÉNY ÉPSÉGBEN MEGÉRKEZIK HOZZÁD !


Jelenlegi ára: 1 250 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 10:26 .

Egyenes bekötésű UTP vezték toldó aljzat CAT5e 8P8C RJ45 LAN kábel (50169) - Jelenlegi ára: 180 Ft

Egyenes bekötésű UTP vezték toldó aljzat CAT5e 8P8C RJ45 LAN kábel (50169)
Fontos tudnivalók vásárlás előtt:
Az utaláshoz az infot automatikusan küldi a rendszer, ezért nem írok külön emailt.  
Az utalásra 7 munkanap áll rendelkezésre, ha nem valósul meg kénytelen vagyok negatív értékellést adni és újraindítani az aukciót!
Készletről,  szállítás akár másnapra!  Nagy mennyiség esetén a szállítási költség eltérhet a valóságtól.
Több termék rendelése esetén egyeztessük a postaköltséget!  
További termékeim itt tekintheti meg
Ismertető:
A kép illusztráció
Az ár egy darab termékre vonatkozik
FPC-
ÁT NEM VETT CSOMAGOK:
A csomag feladását Önnek bármikor lehetősége van módosításra. Ha a Címzett szándékosan nem veszi át (pl. elfelejtette lemondani a feladást megelőzően 1 munkanappal ) visszautasítja a megrendelt csomag átvételét, elfelejti átvenni stb. ), úgy a feladási- és visszaszállítási díjakat a Megrendelőre terheljük és felszámításra kerül. Továbbá minden károkozás a Megrendelőt terheli. A csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a károkozás szándékos vagy rosszindulatú volt és ismét megrendelés érkezik áruházunkba ugyan erről a címről, úgy kizárólag előrefizetéssel van módunkban teljesíteni a kérést. Amennyiben nem szándékosság történt, hanem egyéb tényezők akadályozták az átvételt, úgy kérem, jelezze nekünk kapcsolati elérhetőségeink valamelyikén és megoldást keresünk a fennálló probléma kezelésére és jóhiszeműen járunk el. Amennyiben ez a megoldás sem vezet sikerhez, úgy fel fogjuk számolni a fent említett költségeket, melyet szükség esetén jogi úton (is) érvényesítünk. Minden általunk megállapított költség a Megrendelőt terheli károkozás, csalás vagy hamis és rosszindulatú megrendelés esetén, melyet jogi úton érvényesítünk és a rendelkezésünkre álló adatok alapján eljárást kezdeményezünk a Hatóságok felé. Ha utánvételes csomag nem kerül átvételre és azt vissza kell hozatnunk saját költségünkre, úgy legközelebb ugyan arra a címre nem minden esetben teljesítünk megrendelést. Természetesen megbeszélés esetén mi is jóhiszeműen járunk el az ügyfeleinkkel. Azonban fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk alapján bizonyos címekre kizárólag előrefizetés után postázunk, vagy egyáltalán nem kézbesítjük ki a megrendelt termékeket. Amennyiben az Eladó úgy dönt, hogy nem küldi ki, vagy csak előrefizetés után postázza a megrendelt árut, arról minden esetben értesítést küld a megadott e-mail címre. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a már visszaigazolt megrendelést visszamondja és/vagy megtagadja a szállítást.


Jelenlegi ára: 180 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 18:50 .

NOKIAN 195/55R16 87H WEATHER PROOF TL négyévszakos személy gumiabroncs - Jelenlegi ára: 30 987 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállításnégyévszakos gumiabroncsFogyasztásCFékezésBZaj1, 69Méret195/55R16GyártóNokianIdénynégyévszakosTermék típusSzemélySebesség indexH=210 km/hSúly index87=545kgGumiabroncs mintázat0 (WEATHERPROOF)69

Jelenlegi ára: 30 987 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Final Fantasy X-2 eredeti ps2 játék - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Eredeti, szép állapotú ps2 játékaimat eladom.
Nézd meg többi játékomat is.

Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2018-06-15 21:32 .

3 db autó gumiabroncs - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

úgynevezett téli-nyári gumi, jó állapotban.
Barum márka
az ár a 3 db-ra együtt értendő


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 11:28 .

Helly Hansen női M-s eper színű - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Helly Hansen női M-s eper színű
Hossza: 62cm
Mellb.: 88cm
Súly: 95gramm


Jelenlegi ára: 2 400 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 13:52 .

Brendon 110-es hálózsák - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Eladó a képen látható 110-es Brendon hálózsák. A hálózsák hibátlan állapotú, 2 alkalommal használt. Ha kérdésed van a termékkel kapcsolatban írj! A postaköltséget még pontosítsuk!

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-16 15:45 .

Multifunkciós szelfibot / vakuval és ventilátorral - Jelenlegi ára: 10 590 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Multifunkciós szelfibot / vakuval és ventilátorral
Családi képet készítenél a telefonoddal, de nem szívesen kérnél meg egy idegent, hogy lefotózzon?
Feldobnál magadról egy előnyös képet a Facebookra, de Te is vágod, hogy a tükörben készült képek már inkább a ciki kategóriába tartoznak?
Kezedbe adjuk a megoldást, ráadásul az egyik legfejlettebb és legmodernebb eszközt!
Lejárt az előnytelen szelfik ideje! Erre az 1 méter hosszú, teleszkópos botra okostelefonodon kívül, kompakt fényképezőgépedet is rögzítheted az ideális távolság elérése érdekében. Mostantól ott is lefotózhatod magad, ahol nincs tükör és senkinek sem kell ehhez odaadnod a telefonodat.
Egy dögös verda az utcában, gyönyörű táj nyaraláskor? Bárhol, bármikor, bármivel és bárkivel pózolhatsz, nem kell meghallgatnod a haverok megjegyzéseit, amikor megkéred őket a fotóra és a családi képekről sem marad le ezentúl senki.
Rendeld meg most, és Tiéd lesz a létező legmodernebb szelfibot!
Ha éppen nincs rá szükséged, 26 cm-re összetolhatod és akár zsebre is vághatod! Beépített exponáló gombjának köszönhetően nem kell időzítéssel és plusz távirányítóval bajlódnod, miután jack-dugóval csatlakoztatod telefonodhoz, kényelmesen kattintgathatsz. A nyári melegben a beépített ventilátor biztosítja a teljes kényelmet, melynek az erősségét a kezelőpanelen található gomb segítségével állíthatod. Éjszakai fotózáshoz, vagy sötét helyen készített képekhez kapcsold be a szelfiboton található vakut, hogy jól látszodjon minden ami fontos!
A ventilátor és a vaku működését a beépített akkumulátor biztosítja, melyet USB csatlakozón keresztűl tőlthetsz. (A kábelt a csomag tartalmazza. )
 
Tulajdonságok:
- Multifunciós teleszkópos szelfibot / monopod
- Hossza: 26-100 cm
- A tartópofa 45 és 85 mm között állítható
- Exponáló gomb
- Ventilátor szabályzó
- Vaku szabályzó
- Jack csatlakozó
- MicroUSB csatlakozó
- USB csatlakozó
 
Csomag tartalma:
- Szelfibot
- USB töltőkábel
- 2 db ventilátor fej
- Csuklóra akasztó
 
 
Eredeti ár: 16 990 Ft
Akciós ár:
10 590 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 10 590 Ft
Az aukció vége: 2018-06-02 02:49 .

Vígasztaló csalódások - Puskás, Jozef - Jelenlegi ára: 540 Ft

Vígasztaló csalódások - Puskás, Jozef
Sorozatcím:: Modern könyvtár 383.
Fordítók: Körtvélyessy Klára
Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás éve: 1979
Kiadás helye: Budapest
ISBN: 963071857X
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 152 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 10. 00cm, Magasság: 18. 00cm
Súly: 0. 10kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerületHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**15264747**)]

Jelenlegi ára: 540 Ft
Az aukció vége: 2018-06-15 20:58 .

20 LED karácsonyi LED lámpa fűzér 2,5 m 1db elemes - Jelenlegi ára: 1 898 Ft

Teljesítmény: vadonatúj és kiváló minőségű
ergy-megtakarítás és nagy fényerő
Ez a csodálatos lámpafény világít az éjszaka folyamán, ideális kertek, teraszok, gyepek, verandák, kapuk, udvarok, ablakok és beltéri díszítéséhez mint a boltok, a csarnok, a színpad.
A sztring fénynek is könnyű telepíthetősége, vízálló fényvédője és egyéb jellemzői vannak.
Hosszú élettartam, energiatakarékos és nagy fényerejű
A ragyogó csillagok ragyognak a romantikus és boldog légkör
Az elemek működtetése (nem tartozék), amely az energiatakarékosság és a környezetvédelem.
Rugalmas, hordozható és könnyen tárolható. Az alkalmazási környezet szerint tetszőleges alakzatot készíthet.
Tiszta fény és magas fényerő, de hideg fény és nem melegszik, nem könnyű felrobbanni és lebontani, biztonságos.
A lámpák állandóan ON vagy FLASH üzemmódban is használhatók, és az akkumulátor dobozon ON / FLASH / OFF kapcsoló található.
Tökéletes dekoráció a Valentin-napra, a karácsonyra, a pártra és egyéb ünnepi alkalmakra. vagy lógott a falakon, ablakokon, ajtókon, padlón, fákon, füveken stb.
Specifikáció: Alak: Vízcsepp.
LED-es szám: 20 / 40Pcs.
Áramforrás: 3 x AA elem (Nem tartalmazza).
Hossz: 2, 5 m / 98, 42 cm; 5m / 196. 84inch
Szín: meleg fehér, rózsaszín, kék, színes.
A csomag tartalma: 1 x 20 / 40LED vízcsepp.
NEM Kiskereskedelmi doboz. Biztonságosan csomagolva buborékos táskában.
P078309
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
Köszöntjük oldalunkon!
Az adásvétel megkönnyítése érdekében, kérjük olvassa el vásárlási feltételeinket, melyeket rendelésével automatikusan elfogad.
Kedvezmény: Amennyiben termékeink közül minimum 50 db-ot vásárol, kedvezményt biztosítunk. Kérjük igényelje a kedvezményt ügyfélszolgálatunktól.
US hálózati csatlakozós termékeink esetén, külön rendelhető a termékeink között található US-EU átalakító adapter.
Fontos! Ha a leírásban NEM szerepel, hogy "We dont offer color/pattern/size choice" (szín/minta/méret nem választható), akkor rendeléskor kérjük mindenképp írja bele a megjegyzés rovatba a kiválasztott színt/mintát/méretet, ellenkező esetben kollégáink véletlenszerűen postázzák. Ez esetben utólagos reklamációt nem fogadunk el.
Ahol a "We dont offer color/pattern/size choice" kijelentés szerepel, sajnos nincs lehetőség szín/minta/méret kiválasztására. Ilyenkor kollégáink véletlenszerűen küldik a termékeket.
Kommunikáció: minden esetben kizárólag email-ben, mert így visszakövethetőek a beszélgetések.
Hibás termék: visszautaljuk a vételárat vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően, miután visszapostázta a megadott címre.
Visszautalás: a vételárat visszautaljuk, vagy a terméket újraküldjük ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérjük jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára!
Garancia: 3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.
Számlázás: Az elektronikus számlát (pdf. formátumú) Angliában regisztrált cégünk állítja ki, az ÁFA nem kimutatható, az utalás magyar céges számlánkra történik.
A szállítási idő: az összeg átutalása után 9-12 munkanap, de a postától függően előfordulhat a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérjük ne vásároljanak akkor, ha nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt!
strong>Postázás: Termékeinket külföldről postázzuk.
Nagy raktárkészletünk miatt előfordulhat, hogy egy-két termék átmenetileg vagy véglegesen elfogy raktárunkból, erről mindenképp időben értesítjük és megfelelő megoldást kínálunk.
Utalás: Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el (bankszámláról bankszámlára), Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál a rendelésszámot feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését. Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!
Fizetés/szállítás:
-2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a terméket az alábbiak szerint:
-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta 890Ft , minden további 250 Ft/db.
- Sima Levélként 2000Ft alatt: az első termékre a posta 250Ft, minden további termék posta díja 250Ft/db.
Átvétel: azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék cégünkhöz, a postaköltség újbóli megfizetésével tudjuk csak újraküldeni, illetve amennyiben az összeget kéri vissza, a termékek árát tudjuk csak visszautalni, postaköltség nélkül. A termék átvétele az Ön felelőssége! Amennyiben a Mi hibánkból nem tudja átvenni, pl téves címzés miatt, így a postaköltség minket terhel.
Amennyiben a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlünk, ez azt jelenti, hogy az email cím (freemail és citromail esetén főleg) visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön üzenetet egy másik e-mail címről.
Kellemes Vásárlást Kívánunk!

Jelenlegi ára: 1 898 Ft
Az aukció vége: 2018-06-15 16:05 .