2016. november 24., csütörtök

Need for speed (3D+2D Blu-ray) 2014 ĂšJ! - Jelenlegi ára: 6 990 Ft


Need for speed (2014)
BLU-RAY 
Egylemezes normĂĄl tokos kiadĂĄs, a film 3D ĂŠs 2D vĂĄltozatĂĄt is tartalmazza.
Állapot: Új, bontatlan 
KßlfÜldi kiadås,  magyar 5. 1 DTS-HD szinkronnal Ês magyar felirattal is
ÁtvehetĹ': rendelĂŠsre, 7 munkanap a beĂŠrkezĂŠs
Premierfilmek a legjobb ĂĄron!
Tobey tehetsĂŠges autĂłszerelĹ', aki csapatĂĄval szupergyors versenyautĂłkat ĂŠpĂ­t ĂŠs versenyeztet. A csĹ'd szĂŠlĂŠrĹ'l prĂłbĂĄlja megmenteni garĂĄzsĂĄt, amiĂŠrt vonakodva, de mĂŠgis ĂśsszeĂĄll a gazdag, ĂŠs arrogĂĄns ex-NASCAR pilĂłtĂĄval, Dino Brewsterrel. MĂĄr majdnem megkĂśti az ĂŠv ĂźzletĂŠt az egyik autĂłkereskedĹ'vel, Juliaval, amikor egy illegĂĄlis versenyen Dino ĂĄtveri, ĂŠs Tobeyt emberĂślĂŠs vĂĄdjĂĄval ĂĄrtatlanul elĂ­tĂŠlik. KĂŠt ĂŠvvel kĂŠsĹ'bb, a frissen szabadult Tobey eltĂśkĂŠlt szĂ ĄndĂŠka, hogy bosszĂşt ĂĄll Dino Brewsteren, aki csapdĂĄba csalta, ĂŠs rĂĄcs mĂśgĂŠ juttatta Ĺ't. Egyetlen cĂŠl vezĂŠrli, hogy elintĂŠzze az autĂłversenyzĹ't, mĂŠghozzĂĄ a hĂ­rhedt De Leon futamon. Ám ahhoz, hogy idĹ'ben befusson a versenyre, minden lĂŠtezĹ' akadĂĄlyt le kell kĂźzdenie a keleti parttĂłl egĂŠszen a nyugati partig. Szupergyors verdĂĄjĂĄval hasĂ­t az utakon, mĂ­g nyomĂĄban a zsarukkal, ĂŠs Dino embereivel csak hĹąsĂŠges csapatĂĄban ĂŠs a lelemĂŠnyes JuliĂĄban bĂ­zhat. SegĂ­tsĂŠgĂźkkel Tobey felrĂşg minden lehetsĂŠges szabĂĄlyt, ĂŠs bebizonyĂ­tja, hogy aki szenvedĂŠllyel versenyez, az csakis gyĹ'zteskĂŠnt kerĂźlhet ki. Mert nĂĄla a szerelem, a bosszĂş, ĂŠs benzin egyĂźtt pĂśrgeti fel a motort.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termĂŠk esetĂŠben feltĂźntettem az ĂĄtvĂŠteli lehetĹ'sĂŠgeket: Azonnal ĂĄtvehetĹ' - raktĂĄron van! , azonnal elvihetĹ'.
2-5 munkanap alatt szĂĄllĂ­thatĂł - nincs raktĂĄron, a beszerzĂŠse a feltĂźntetett idĹ'n belĂźl vĂĄrhatĂł.
A legtĂśbb termĂŠkem ĂšJ, gyĂĄri ĂĄllapotĂş.
Ami hasznĂĄlt, arrĂłl pontos ĂĄllapotleĂ­rĂĄst adok.
SzĂĄllĂ­tĂĄs: szemĂŠlyes ĂĄtvĂŠtel vagy ajĂĄnlott levĂŠlkĂŠnt elĹ're utalĂĄs utĂĄn
PostĂĄzĂĄs: csak ajĂĄnlott levĂŠlkĂŠnt vĂĄllalok feladĂĄst, az aktuĂĄlis postai dĂ­jszabĂĄs szerint + bĂŠlelt borĂ­tĂŠk ĂĄra. Minden ajĂĄnlott levelet LNK ( levĂŠllĂĄdĂĄba nem kĂŠzbesĂ­thetĹ' ) opciĂłval adok fel, mivel a Magyar Posta mĂĄr csak Ă­gy vĂĄllal garanciĂĄt az ajĂĄnlott levelekĂŠrt. Ha elsĹ'bbsĂŠgi opciĂłt szeretne kĂŠrni, kĂŠrem, vĂĄsĂĄrlĂĄskor jelezze.
Postai utĂĄnvĂŠtet nem vĂĄllalok.
Ha a termĂŠk ĂĄtvĂŠtele/postĂĄzĂĄsa idĹ'hĂśz van kĂśtve, kĂŠrem, ez t vĂĄsĂĄrlĂĄs ELŐTT egyeztesse velem, vĂĄsĂĄrlĂĄs utĂĄn egyeztetĂŠs nĂŠlkĂźl ezt nem tudom garantĂĄlni.
Igyekszem minden feltett kĂŠrdĂŠsre pĂĄr ĂłrĂĄn belĂźl vĂĄlaszolni.
SzemĂŠlyes ĂĄtvĂŠtel: a Westend mellett kĂśzvetlenĂźl, elĹ're egyeztetett idĹ'pontban.
Az idĹ'pont egyeztetĂŠs nĂŠlkĂźl ĂŠrkezĹ' VĂĄsĂĄrlĂłk esetĂŠben nem tudok garanciĂĄt vĂĄllalni a termĂŠk azonnali ĂĄtadĂĄsĂĄra, ilyen esetben nem tudok reklamĂĄciĂłt elfogadni, kĂŠrem, ezt vegye figyelembe. EzĂŠrt kĂŠrem, vĂĄsĂĄrlĂĄs utĂĄn minden esetben egyeztessen ĂĄtvĂŠteli idĹ'pontot.
SzĂĄmlaadĂĄs: van
Garancia: 1 hĂŠt, csak ĂŠs kizĂĄrĂłlag gyĂĄri hibĂĄs termĂŠket cserĂŠlek. A nem rendeltetĂŠsszerĹą hasznĂĄlatbĂłl keletkezĹ' meghibĂĄsodĂĄsra nem vĂĄllalok garanciĂĄt. KĂŠrem, a vĂĄsĂĄrolt termĂŠket szemĂŠlyes ĂĄtvĂŠtel esetĂ Šn ellenĹ'rizze.
Minden az aukciĂłimon ela! dĂł kĂŠp- ĂŠs hanghordozĂł eredeti kiadvĂĄny, nem mĂĄsolat.
KĂśszĂśnĂśm, hogy elolvasta ĂŠs tudomĂĄsul vette a fentieket a problĂĄmamentes kiszolgĂĄlĂĄs ĂŠrdekĂŠben.


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2016-12-15 20:56 . Need for speed (3D+2D Blu-ray) 2014 ĂšJ! - Jelenlegi ára: 6 990 Ft