2018. december 1., szombat

128-as C&A sötétkék bélelt farmernadrág - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Két gyerkőcöm kinőtt ruhatárát árulom. Pár éve halmozódik, ezért kisebb csomagokban, jellemzően 1 Ft-ról indítom, hogy végre elkerüljön tőlünk. A legtöbb ruha keveset használt, megkímélt, általunk elsőként használt, de vannak örökölt holmijaink is. Hibás holmit igyekszem nem feltenni, ha mégis van bármi hiba, jelzem. Mérni kérésre tudok.
Fiú csomagok 86-92-estől 128-esig lesznek, lány csomagok kb 110-estől 140-esig, most a téli holmik kerülnek fel, ruhacsomagok, bélelt nadrágok, cipők, csizmák, kabátok és overálok.
 
Kislányom egyszerű, csinos, szűk fazonú pamuttal bélelt farmerja. C&A-ban vásároltuk, Here&There márkájú.
Dereka gumival szabályozható, mérni a maximumot mértem. A gyerekeim ilyen nadrágban járnak a téli időjárásban a suliba, általában nem fáznak benne, de benne ülve a suliban sem sülnek meg. Csak a suliban használta, nincs megkopva.
Beleírt méret 128.
Személyesen átvehető Budapesten a 17. kerületben elsősorban vagy környékén (pl Maglód, Pécel... ), de megoldható Kőbányán, Kőbánya-Kispest közelében, Határ útnál, 13. kerületben (fix címen napközben), esetleg más helyszíneken is, érdeklődj üzenetben. Postadíj becsült.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-12-15 17:21 .