2019. február 24., vasárnap

Happy Cat Fit&Well Junior Steril Lazac 1,4kg - Jelenlegi ára: 3 640 Ft

HappyCat Junior Sterilised Atlantik-Lachs
-Kis tápszemek
-Optimális fejlődésre kialakított receptúra
-Érzékeny, ivartalanított macskáknak
-Baromfifehérje a kiváló emészthetőségért
Ideális ivartalanított macskáknak 12 hónapos korig.
A Happy Cat Junior Sterilised Atlantik Lachs ideális 6-12 hónapos, ivartalanított macskáknak. A csökkentett zsírtartalmú receptúra kielégítő, tökéletes alapot ad a macska megfelelő növekedéséhez. A Happy Cat szárazeledellel a macskája mindent megkap, amitől erős lesz és megnő.
A Happy Cat Junior Sterilised Atlantik Lachs ízletes baromfival, és könnyen emészthető lazaccal készül. Ez a szárazeledel rengeteg értékes fehérjét tartalmaz, és a kis tápszemek tökéletessé teszik macskájának. Ne feledje ízgaranciánkat! Egy másik plusz pont a holisztikus és egyedülálló Happy Cat Natural Life koncepció(R).
Az új ALL IN ONE koncepciónak köszönhetően ebben az ízben is megtalálja mindazon összetevőket, melyek nélkülözhetetlenek macskája egészségének és vitalitásának megőrzéséhez: szőrlabda-szabályozás, taurin, a vizelet optimális ph-értékének ellenőrzése, fogak ápolása, omega-3 és omega-6 zsírsavak az egészséges bőrért és a fényes szőrzetért, garantáltan jó íz, valamint az értékes Happy Cat Natural Life koncepció?.


Jelenlegi ára: 3 640 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .