2019. április 22., hétfő

Beyerdynamic Byron BT wireless bluetooth fülhallgató - Jelenlegi ára: 13 999 Ft

2018. decemberében vásárolt, szép állapotban lévő Beyerdynamic Byron BT típusú bluetooth fülhallgató első tulajdonostól. A termék tökéletesen működik, kíméletesen használtam, minden funkcióját hibátlanul ellátja, meghibásodást nem produkált, mechanikai hatás nem érte, rajta javítás nem történt.
Frekvenciatartomány: 10 Hz - 23 kHz
A beépített akkumulátor hangerőtől függően egyhuzamban átlagosan hét és félórányi lejátszásra képes (a töltési idő kb. két óra). A fülhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik, így hívás fogadására és lebonyolítására tökéletesen alkalmas. A háromgombos távirányítóval a kábelen keresztül szabályozhatjuk a hangerőt és állíthatjuk meg/indíthatjuk el a zenét. Ez a funkció Android és iOS platformon is működik.
Mostanra kihasználatlanság miatt eladó. Keveset használtam, azt is kíméletesen és kifejezetten szerettem a hangzását, amiről elmondható, hogy kiegyenlített: nemcsak kellemes basszusra, de a közép- és magastartományban is remek részletgazdagságra, igazi minőségi dinamikus hangzásra képes, torzításmentesen, arról nem is beszélve, hogy ha telefonod vagy lejátszód hangszínszabályzójával a saját ízlésedre kívánod alakítani a hangzást, akár kisebb csodát is lehet művelni.
Fontos lehet, hogy a külső zajokat egészen ügyesen képes kizárni, így valóban a zenédre tudsz koncentrálni, valamint nem ciripel kifelé, mint az olcsóbb fülhallgatók, azaz ha be van dugva a füledbe, akkor nem kell szégyenkezned tömegben, a buszon, hogy mindenki a te zenédet kénytelen hallgatni.
Mivel higiéniai termékről van szó, fontosnak tartom megjegyezni, hogy a szilikon gumiharang helyett saját szivacskával használtam, ennek ellenére a rajta lévő (legkisebb) gumiharangpárt meleg szappanos vízzel megtisztogattam.
A terméket eredeti csomagolásában kínálom, minden tartozékával, így a használati útmutatókon túl ízléses kis hordtáska és saját micro-usb töltőkábel jár hozzá.  
A csomag összesen négy méretben tartalmaz gumiharangpárt (és egy pár kis fülkampót). A vásárlást igazoló nyugtát is mellékelem, ami az egyéves, 2019. decemberéig tartó jótállás érvényesítéséhez is jól jöhet.
A fülhallgató az 50-100 ezer forintos vetélytársaival érthető okokból már kevésbé tud versenyre kelni, de árkategóriájában még gondos utánajárás után is merem állítani, hogy az egyik legjobb választás a professzionális hangtechnikai termékeket gyártó német vállalattól, egy lapon nem említhető a telefonokhoz gyárilag mellékelt, vagy az áruházak turkálóiban elhelyezett fülhallgatókkal.
További info a fotókon látható, de kérdésekre is szívesen válaszolok.
Személyes átvétel Kecskeméten, időszakosan Budapesten (elsősorban néhány szombati napon) lehetséges, egyéb esetekben szívesen vállalok Foxpost-automatába történő kézbesítést, melynek költsége 549. - Ft, illetve Foxpost automatából történő futáros házhozszállítást, melynek költsége 999. - Ft.

Jelenlegi ára: 13 999 Ft
Az aukció vége: 2019-05-09 18:30 .