2019. június 23., vasárnap

Pulzáló mágnesterápiás matrac (Terramagnon +Plus) - Jelenlegi ára: 19 000 Ft

Bontott, de nem használt mágnesterápiás derákalj hozzá tartozó párnákkal. Használati útmutató tartozik hozzá, melyben részletezik az egyes betegségek esetén ajánlott kezelést. A hozzá tartozó szabályozóval állítható a kezelés erőssége (Hz) és hossza.
Dr. Deák Sándor ajánlása:
1. Pulzáló mágnestrápia hatása az emberi szervezetre:
A pulzáló elektromágneses terápiával az egészséges élet fenntartásához szükséges mágneses teret biztosítjuk a szervezetünk számára, melynek hatására beindulhatnak az öngyógyító folyamatok. Számos jeles külföldi és hazai kutató végzett vizsgálatokat, melyek eredményét csak nagyon röviden ismertetem:
Sötétlátóteres mikroszkópos vizsgálat igazolta, hogy már 10 perces kezelés után a korábban pénztekecsszerűen összetapadt vörösvérsejtek szétválnak, vagyis az oxigénszálló kapacitás nagymértékben növekedett.
Thermo kamerás viszgálat bizonyította, hogy 20 perces kezelést követően javult az alsó végtagikban a vérellátás, megindult a hajszálér (microcirculatio) hálózatban a vérkeringés.
Sandyk professzor (görög) 1993-94-ben több tanulmányban írt a Parkinson-kór és sclerosis multiplex valamint cukorbetegségben a pulzáló mágnes terápia jótékony hatásáról.
Orosz, brit, amerikai és magyar kutatól is kedvező tapasztalatokról számoltak be érelmeszesedésben, reumás megbetegedésben, fájdalomcsillapításban, hörghurutban, bőrbetegségekben, csonttörésekben, stb. szenvedő betegek esetén. Egyértelmű javulásokat tudtak kimutatni.
2. Milyen betegségekre alkalmazható a Terramagnon +Plus puzláló mánesterápiás derékalj?
Mintegy 60 féle betegség kezelésére hazsnálható ez a készülék, melyekből felsorolmán a leggyakoriabbakat:
- Szív- és érrendszeri megbetegedések
- Cukorbetegség
- Ízületi betegségek
- Fájdalomcsillapítás
- Égési sérülések
- Csontritkulás
- Asztma, hörghurut
- Bőrelváltozások
- Nyak-vállizületi fájdalmak
- Alvászavar
- Krónikus prosztata gyulladás vagy nagyobbodás
- Klimax
- Idült bélbántalmak, székrekedés

Jelenlegi ára: 19 000 Ft
Az aukció vége: 2019-07-13 14:35 .