2019. október 1., kedd

Chicco Urban babakocsi hordozóval - Jelenlegi ára: 44 900 Ft

Eladóvá vált kompakt babakocsink állatszőr- és füstmentes lakásból. Az Urban babakocsi egy-két mozdulattal átalakítható mózesből sport babakocsivá. Modern, könnyen kezelhető, strapabíró babakocsi, ami városban és vidéken is megállja a helyét.
A megfordítható üléssel egyszerűen mózessé alakítható, így sport babakocsiként és mózesként egyaránt használható. Praktikus, mert a mózest használat után nem kell tárolni.
A babakocsi háttámlája 3 pozícióban állítható, egy hevederrel pedig tovább finomítható a dőlésszög. A lábtartót a háttámlához mérten 2 magasságban pozícionálhatjuk, hogy ülő és fekvő testhelyzetben is komfortos legyen. A huzata könnyedén tisztítható. A tolókar 4 magassági fokozatban állítható, hogy mindkét szülőnek megfeleljen.  
A 2: 1 megoldással a baba újszülött korától 3-4 éves koráig is használhatja. Bevásárlóhálójába kényelmesen elférnek a szükséges holmik. A karfa levehető, így amikor mózesként használjuk nem lesz útban. A mózeskosár szűkítő betéttel ellátott, hogy a legkisebb újszülöttek számára is komfortos legyen, s megadja a kellő biztonságérzetet. Első kerekei bolygósíthatóak.  
A babakocsi használt, esztétikai hibás: karcok, kopások vannak a vázon és a fekete huzat sem tökéletes, de ki van tisztítva. A sportrészen a lábtartó műanyag borítása szétrepedt. Megragasztottuk, de valószínűleg nem lesz tartós, ahogy a baba a cipőjével rúgdosni fogja. A mózeshuzat alatt nem látszik, sportkocsi használatakor nem esztétikus.
"Wimbledon" zöld color pack tartozik hozzá a lábtakaró kivételével. Különböző színű csomagok kaphatóak, személyre lehet szabni a babakocsi színvilágát egy teljesen új kupolával, ülésbetéttel.
A hordozó balesetmentes, szerkezetileg hibátlan, ADAC teszten jó minősítésű!
A csomag tartalma:
-babakocsi váz és az átalakítható ülés
-alsó bevásárlókosár
- a color pack részei:  puha ülősszűkítő
                               téli-nyári kupola fényvédő UV 50+
                               váll-és ágyékvédő párnák
-adapter a hordozó rögzítéséhez
-autóshordozó
Az árban nincs benne, de természetesen odaadom a lábtakarót és az esővédőt is. Az esővédőn használatot nem befolyásoló szakadások vannak, a lábtakaróról hiányzik 2 kapocs, de így is rögzíthető, illetve pótolható.  
Tulajdonságok:  
Mérete: 63 x 86/99 x 95/106 cm, összecsukva: 72 x 63 x 27 cm
Súlya: 11 kg


Jelenlegi ára: 44 900 Ft
Az aukció vége: 2019-10-22 15:12 .