2019. december 5., csütörtök

AKCIÓ!!! ÚJ POWERMAT INVERTERES HEGESZTŐ 260A DIGITÁLIS KIJELZŐ!!! MINŐSÉGI, GARANCIÁVAL!!! - Jelenlegi ára: 26 990 Ft

Új Powermat inverteres hegesztő
- 260A
- hegesztőáram tartomány 20-260A
- digitális LCD kijelző
- elektróda vastagság max. 4mm
- bruttó doboz súly 7kg
- nettó súly 5, 5kg
Minden tartozékával, dobozában!
Minőségi, profi gép!!!
1 év gyártói javítási garanciával!!!
Termékeim között találsz rengeteg fajtát, mindegyik profi minőség!!!
AKCIÓ!!!
MOST VIDD, AMÍG VAN BELŐLE!!!
A PM-MMA-260S modell egy inverter hegesztő, amelynek kialakítása nagy teljesítményű IGBT tranzisztorokon alapul .  Fel van szerelve egy LCD kijelzővel,  amely jelzi az aktuális hegesztőáram-beállítást egy sima szabályozású gombokkal.
Az IGBT tranzisztor kétféle tranzisztor előnyeit ötvözi a terepi hatású tranzisztorok könnyű vezérlésével, valamint a bipoláris tranzisztorok nagy megszakítási feszültségével és kapcsolási sebességével.
BEÉPÍTETT FUNKCIÓK:
A forró indításnak nevezett HOT START lehetővé teszi a hegesztőáram növelését a hegesztő által beállított érték felett.  A HOT START akkor működik, ha az ív meggyullad, és megakadályozza, hogy az elektróda tapadjon az anyaghoz.
Az ANTI STICK csökkenti / csökkenti a hegesztési feszültséget és áramot abban az esetben, ha az elektróda rövidre záródik a hegesztendő anyaggal.  Az ANTI STICK lehetővé teszi, hogy a hegesztő könnyebben leválassza az elektródát.
Az ARC FORCE hosszúságától függetlenül stabilizálja az ívet.  A hegesztési ív dinamikáját szabályozza.  A funkció értékének csökkentése lágy ívet és kisebb behatolási mélységet eredményez, miközben a funkció értékének növelése mélyebb behatolást és rövid ívhegesztés lehetőségét eredményezi.  Az ARC FORCE funkció legmagasabb értékénél "az elektródát az olvadt fémbe lehet nyomni és az anyagot át kell égetni.  (Ebben a modellben az ARC FORCE funkció automatikusan beállítható)
A hegesztő ventilátorral rendelkezik elektronikus áramkörökhöz és egyéb alkatrészekhez - a "Turbo FAN" funkcióhoz, valamint egy hőérzékelőhöz, amely megvédi a készüléket a túlmelegedéstől.
A 20 és 260 A közötti árammal ellátott eszközhegesztés lehetővé teszi a 2, 5 mm és 4 mm közötti átmérőjű elektródok hegesztését.  A hegesztőgép súlya mindössze 5, 5 kg , melynek köszönhetően nagyon hasznos.  Szintén van egy hordozószíj, amely megkönnyíti a munkát magasságban.
Több termék vásárlása esetén egyben küldöm /max. 40kg-ig/, így csak egy szállítási díjat kell fizetni!
 
Személyes átvétel: Kecskemét
Szállítási díj: 1490Ft
Utánvéttel nem postázok!

Jelenlegi ára: 26 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-25 17:01 .