2020. január 8., szerda

Felhők közül a nap (eredeti) INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 3 769 Ft

Újszerű DVD. Külföldi kiadás magyar felirattal.
Szállítási költség nincs. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Ingyenes szállítás keretén belül a terméket az alábbi módon küldöm.
Azokban a városokban, ahol van foxpost csomagautomata, ott minden terméket kizárólag foxpost csomagautomatába küldöm.
Ha nincs foxpost csomagautomata, de van MPL csomagautoma, akkor a terméket MPL csomagautomatába küldöm.
A fentiek hiányában, lakcímre, ajánlott levélként csak 1 db lemezt tudok küldeni, tekintettel arra, hogy 2017. január 1-től a Posta csak a max 2, 4 cm vastag küldeményt veszi fel levélként. 2-4 lemezt, ajánlott levélként postapontra küldöm, postán maradóra. Ennél több lemezt MPL futárral küldöm postapontra.
Nagy terjedelmű csomagban feladható terméket MPL futárral küldöm postapontra.
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
1940-et írunk. Míg Hitler csapatai lerohanják Európát, az Egyesült Államokban élő félig zsidó származású Linda Voss legfőbb gondja, hogy állást találjon Brooklynban. Ettől függetlenül egy cseppetsemközömbös a lány számára az, ami a másik kontinensen zajlik: naponta imádkozik a náci Németországban élő testvéreiért, és azt reméli, egyszer ő is tehet majd valamit az érdekükben.
Egyelőreazonbanerre nem lát sok esélyt, hiszen a frissen megszerzett titkárnői állás teljesen leköti minden energiáját, és különben sem tudja elképzelni, miképpen befolyásolhatná egyszerű nőként a történelmet.
Főnöke, Leland fiatal jogász, aki napról napra titokzatosabbnak tűnik Linda számára. Amikor a férfi egy németül írt levél fordításával bízza meg, hirtelen rádöbben, hogy munkaadója nem más, mint az Egyesült Államok katonai hírszerzésének egyik magas rangú tisztje!
Bár Leland ezt tagadja, Lindát már nem állíthatja meg. Amikor megtudja, hogy a férfi egyik kulcsemberét megölték Németországban, azonnal jelentkezik, hogy a helyére álljon. Mivel ekkor már érzelmi szálak is fűzik a lányhoz, Lelandeleinte hallani sem akar erről, de aztán rájön, hogy egyedül a lány képes azonnal a stratégiai fontosságú ügynök helyébe lépni…

Jelenlegi ára: 3 769 Ft
Az aukció vége: 2020-01-29 17:46 .