2020. február 18., kedd

Alacsony torzítású 2x140W ventilátoros épített sztereó erősítő (0,0012% 1kHz THD) audiofil high-end - Jelenlegi ára: 35

Eladó anyagárban két Euraudio LDA192 high-end erősítő panelból álló,  ventilátoros hűtésű,  alacsony torzítású, alacsony zajú, épített 2x140 Watt / 4ohm sztereó végerősítő, melynek 1kHz-es THD torzítása a mérések szerint 0, 0012% volt (63V p-p, 3, 5 ohm terhelés). Más jelszinteknél és terheléseknél is alacsony, sőt általában 0, 001% alatti az 1kHz-es THD torzítása. Alacsony az intermodulációs torzítása és a TIM torzítása is. A 2x140W folyamatos szinuszos teljesítményt jelent, rövid ideig, pl. a zene tranziens csúcsaiban valamivel 2x200W feletti teljesítményt is le tud adni, illetve ha csak az egyik csatorna van meghajtva, az le tud adni kb. 1x220W szinuszt, de ez utóbbi üzemmód nem ajánlott.
Az erősítő egy prototípus volt, de olyan teszt nem lett végezve rajta, amely károsodást okozhatott volna benne. Egy Onkyo TX-DS656 erősítő dobozába lett beleszerelve, mely erősítőből fel lett használva a doboz, a trafó, a hűtőborda, a tápegység 2 db nichicon 15, 000 uF kondenzátorral, a ventilátor, a hálózati feszültséget fogadó panel, a bekapcsológomb és a be-kimeneti csatlakozók. A többi rész: az erősítő, valamint a védelem a védőrelékkel együtt új.
Az erősítőben van koppanásgátló, hangfalvédő áramkör, hőmérsékletvezérelt ventilátor, túlhőmérséklet védelem (ha a ventilátoros hűtés ellenére túlhevülne). Túláramvédelem csak a bal csatornán van. A sok, kuszának látszó kábel főleg a védőáramköré és a ventilátor vezérlésé, nem befolyásolja az erősítő torzítását. Ronda, de finom!
Hangerőszabályzó poti van rajta, de egyébként ez csak végfok.
Kis termek minőségi hangosítására is alkalmas. Fix installácóhoz ajánlom, ahol nem kell állandóan szét- és összecsatlakoztatni vele a hangfalat, és ahol kimeneti rövidzár nem fordulhat elő.
Meghallgatható Bp. XVIII. kerületben egy általam épített audiofil hangfalon, vagy a vételár letétbe helyezése után elviheted a saját hangfaladon meghallgatni.
Ha elromlana, javítását vállalom.
Szállítás: Postázásra kerül 3 munkanapon belül.

Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2020-03-09 23:25 .