2020. október 24., szombat

Dedra inverteres hegesztő IGBT 160 A MMA (DESI190BT) - Jelenlegi ára: 52 925 Ft

Dedra inverteres hegesztő IGBT 160 A MMA(cikkszám: DESI190BT)Raktári státuszRendelésre! Szállítás: 7 munkanapRövid ismertetőDedra inverteres hegesztő IGBT 160 A MMAElektróda átmérő 1, 6-4, 0 mm, a hegesztő áramszabályozási tartománya 10-160 ATermékleírásA hegesztőkészülékbe IGBT bipoláris tranzisztorok vannak beépítve, aminek köszönhetően nagy hatásfokot lehet elérni nem túl nagy méretekkel és tömeggel is. Technikai adatok: Elektróda átmérő: 1, 6-4, 0 mmHegesztő áram szabályozási tartománya: 10-160 Atömeg: 6. 4 kgA csomag tartalma: gyorskioldó bajonettzárban végződő, elektródafogós kábel és testkábelálarckefés kalapácsHegesztési magyarázatok: MMA funkció (Manual Metal Arc):
A kézi ívhegesztés, vagy más néven bevont elektródás ívhegesztésként is ismert. Ez a legrégebbi és legsokoldalúbban használható a számos hegesztési eljárás közül.
A hegesztési ív az elektróda (pálca) és a munkadarab között jön létre. Az ív által létrehozott magas hőmérséklet hatására az elektróda és a munkadarab megolvad, így létrejön maga a hegesztés. A hozaganyagot meg kell védeni, el kell szigetelni a környezetben lévő oxigéntől. Hegesztés közben ezt a védelmet az a gáz biztosítja, ami az elektródát borító réteg elégése során képződik. A hegesztési varrat kihülése alatt a védelmet a varraton hátramaradt salak végzi el. Ezután a salakot eltávolítjuk.
Számos fajtája létezik a bevont elektródáknak: Rutilos, bázikus, cellulózos, savas és ezek keverékei.
Az elektróda bevonata     fontos a hegesztési folyamat stabilitása miattfügg a hegesztendő anyag összetételétőlmeghatározza a salak jellemzőit, a hegesztés minőségét és az elvégzett munka eredményétInformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 52 925 Ft
Az aukció vége: 2020-10-24 15:19 .