2020. november 17., kedd

Dobd fel! Palacsinták a világ minden tájáról - Jelenlegi ára: 2 966 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1430782
SUDI PIGOTT
Dobd fel! Palacsinták a világ minden tájáról
"A palacsintát mindenki szereti!
Ki mondta, hogy egy palacsinta csak lekváros vagy kakaós lehet? A gasztronómia és a világ ízei iránt érdeklődő olvasók most számtalan új receptet ismerhetnek meg ebből a vidám, étvágygerjesztő és ismeretterjesztő könyvből. Sudi Pigott
a sós és édes palacsinták lenyűgöző receptgyűjteményét állította össze, az ellenállhatatlan reggeliktől kezdve, az ínycsiklandó falatkákon és laktató főételeken át az elegáns desszertekig, kiegészítve néhány hasznos előkészítési és főzési tanáccsal.
A könyvben szereplő palacsinták mind egyszerűen elkészíthetőek - legyen az habkönnyű amerikai palacsinta, klasszikus orosz blini, ropogós csicseriborsólisztből sütött olasz socca, egzotikus arab atayef, japán okonomiyaki vagy Srí Lanka-i hoppers - és garantáltan lenyűgözhetjük velük vendégeinket!
"
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 966 Ft
Az aukció vége: 2020-11-18 10:31 .