2020. december 6., vasárnap

Fehér akác 80+ cm körül - Jelenlegi ára: 800 Ft

Robinia pseudoaccacia - fehér akác
Közismerten jól mézelő, keményfát, jó tüzifát szolgáltató fafaj. Jó tulajdonságai mellett illik tudni róla, hogy gyökérsarjakat képezhet, ahol egyszer megtelepedett vagy megtelepítették, onnan igen nehezen lehet kiírtani. Forgalmazott akác csemetéink tő feletti magassága 80-90 cm.
60-80 cm körüli, szabad gyökérrel.
Ültetési szezon elsősorban november 1- és március 31 között van. Ettől eltérő időpontban is lehet rendelni, de csak a megadott időben postázunk. Egyéb időben a rendelést nyilvántartjuk és szezonban felvesszük a kapcsolatot. Fizetni csak a postázáskor kell.
Bármennyi növényt rendel, postaköltséget CSAK egyszer kell fizetni, függetlenül attól, hogy a rendszer mit számol! Sajnos a posta nagyon drága a terjedelmes küldemény miatt, de erről nem tehetünk, ez nem a mi bevételünk.
Postaköltséget úgy adtam meg, hogy feltételeztem, hogy a növényeket tudjuk dobozba csomagolni. Ha egyszerre több vagy nagyobb méretű növényt vásárol, a postaköltségről egyeztetnünk kell majd. ILYEN NAGY MÉRET CSAK ZSÁKBAN POSTÁZHATÓ, AMI DRÁGÁBB!
Nagyobb tétel esetén kedvezmény kérhető, mondjuk 20 db-tól.
Kérem ne utaljon pénzt, amíg emailben meg nem erősítettük a vásárlást, a készletet, postázási módot nem egyeztettük!
Postázási nap hétfő és szerda, ettől külön megbeszélés alapján el tudunk térni.


Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2020-12-06 20:31 .