2021. február 24., szerda

Panasonic DMC-GF6 (Milc) Fényképezőgép Új, Számlával - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Eladó a képen látható Panasonic GF6 Milc fényképezőgép. Üzletből, újonnan.   A készékről számlát, garanciát adunk.   Kevés mennyiség van már csak belőle .  
Gyártó: Panasonic
Modell:  Lumix DMC-GF6K + 14-42mm
Tulajdonságok:
A DMC-GF6 új, 16 megapixeles Live MOS érzékelővel, Venus Engine képfeldolgozóval és fejlett zajcsökkentő rendszerekkel rendelkezik. A szabályozható zajterület mérete mintegy 6, 4-szeresére bővült, és a kockásodás nagy része teljesen megszűnt. A több folyamatot magába foglaló zajcsökkentés két külön lépésben történik, amely pontosabb kontrollt biztosít a zajszint felett. Emellett a felbontás finomságát még tovább fokozza a részletek precíz reprodukciója, a fejlett Intelligent D-range Control pedig gondoskodik a gyönyörű árnyalásról és a minden eddiginél szélesebb dinamikatartományról.
A DMC-GF6 gyors feléledési időt és Light Speed AF autofókuszt kínál, amelyek segítségével a gyorsan mozgó tárgyak is tisztán örökíthetők meg. Ráadásul a kép tárgyát követő AF Tracking funkció azt is lehetővé teszi, hogy mozgó objektumot kapjunk élesen lencsevégre, míg a teljes felületű Touch AF funkcióval a látómező bármely pontjára fókuszálhatjuk az élességet, gyors és intuitív művelettel valósítva meg a beállítást. A Low Light AF autofókusszal akár holdfényben is AF-segédfény nélkül élvezhetjük a precíz élességállítást.
A 19-féle szűrőeffektussal ellátott Creative Control vezérlő olyan kifejezőeszközöket kínál, amelyek segítségével a hétköznapi események megjelenítése is különlegessé tehető. A Creative Panorama funkció segítségével szűrőeffektusok alkalmazhatók a függőleges/vízszintes panorámaképeken. Önarckép (Self Shot) üzemmódban kinyújtott karral készíthetünk felvételt önmagunkról úgy, hogy a kijelzőt függőlegesen közel 180° -ban kihajtjuk, ráadásul finomhangulhatjuk a bőrtónus lágyítás erősségét is. A Clear Retouch funkció segítségével kitörölhetjük a képekről a felesleges tárgyakat vagy alakokat – ehhez csak végig kell húznunk rajtuk az ujjunkat a kijelzőn.
Az NFC-technológia révén is biztosított Wi-Fi® csatlakozási képességnek köszönhetően a fényképezőgép bármilyen helyszínen egyetlen érintéssel összeköttetésbe hozható az okostelefonokkal vagy táblagépekkel, ami nagymértékben megkönnyíti a felvételek megosztását. Emellett az okostelefonok/táblagépek multifunkciós távkioldóként is használhatók, amelyeken még kijelző is található, azaz a gép által látott képet élőben távolról is lehet követni. Az Instant Transfer funkciónak köszönhetően a fotók közvetlenül a felvételkészítés után, automatikusan átküldhetők okostelefonra vagy táblagépre. Másrészt mind a fotók, mind a videók archiválhatók is az olyan, előre bejegyzett digitális berendezésekre, mint például a személyi számítógépek, s ez a művelet az otthoni vezeték nélküli hozzáférési ponton (routeren) keresztül automatikusan megtörténik.
A DMC-GF6 mind AVCHD-, mind MP4-formátumban folyamatos autofókusszal képes 1920 x 1080 pixeles full HD videókat készíteni, AVCHD-formátumban mindezt kiváló minőségű sztereó hangzással egészítve ki. A külön videofelvétel gombnak köszönhetően mindennemű beállítás nélkül, azonnal megkezdhető a mozgókép rögzítése, amely a P/A/S/M üzemmódok segítségével ráadásul teljesen egyéni kifejezőerővel ruházható fel. A Stop Motion Animation funkció segítségével olyan videókat készíthetünk a fényképezőgépen, amelyekben a képkockákat egyenként, fokozatos mozdulatbeállításokkal vettük fel.
Típus 
Cserélhető objektíves kompakt (MILC)
Képérzékelő
Képérzékelő formátum 
4/3 rendszer
Szenzor típusa
MOS
Pixelek száma
16 MPx
Optika
Objektív foglalat
Micro 4/3 (MFT)
Tartozék objektív
14-42
Expozíció
Legnagyobb záridő 
60 másodperc
Legkisebb záridő 
1/4000 másodperc
Expozíciókompenzáció 
Van
Spot fénymérés 
Van
Mátrix fénymérés 
Van
Középre súlyozott fénymérés 
Van
Digitális ESP 
Nincs
Érzékenység (ISO) 
160 - 25600
Expozíciósorozat 
Van
Élességállítás
Élességállítás típusa
Autofókusz/Manuális fókusz
AF segédfény 
Van
Vaku
Beépített vaku
Felugró vaku
Vakupapucs 
Nincs
Vörösszemhatás-csökkentés
Van
Felvételi tulajdonságok
Képformátum 
JPEG/RAW
Maximális képfelbontás
4592 x 3448 pixel
Sorozatfelvétel
Van
Sorozatfelvétel sebessége (maximum felbontásnál)
2 kép/mp
Fehéregyensúly állítás 
Van
Fényképezési módok
Program AE, Rekesz prioritás AE, Zár prioritás AE, Manuális
Videó
Videofelvétel
Van
Maximális videófelbontás
1920 x 1080 pixel
FPS (maximum felbontásnál) 
30 kép/mp
Video formátum
MP4, AVCHD
Funkciók
Önkioldó 
Van
Tematikus programok
Kifejező/retro/régi idők/High Key/Low Key/szépia/ dinamikus monokróm/impresszív művészi/nagy dinamika/keresztfeldolgozás/játékfényképezőgép/POP/ / Fehérítő áthidalás/miniatűr effektus/lágy fókusz/fantázia/csillag szűrő/egy szín kijelölése/napsütés
Közvetlen nyomtatás 
Van
Valós idejű hisztogram
Van
Hisztogram (képnézegetésnél) 
Nincs
További funkciók
Kreatív Panoráma és Kreatív Vezérlés funkció 19-féle szűrőeffektussal, Önarcképkészítő üzemmód a közel 180° -ban kihajtható kijelzővel, Egyszerű vezeték nélkül kapcsolódás okostelefonokhoz Wi-Fi / NFC-kapcsolaton keresztül
Kijelző
Kijelző mérete
3 inch
LCD felbontása
1040000 pixel
Kihajtható kijelző 
Van
Adathordozó
Támogatott memóriakártyák
Secure Digital
SDHC
SDXC
Csatlakozók
USB
Van
AV kimenet
Van
HDMI kimenet
Van
Méretek
Szélesség
11. 2 mm
Magasság
64. 8 mm
Vastagság
38. 4 mm
Tömeg
432 g
További tulajdonságok
Képfeldolgozó egység
VENUS ENGINE
Wi-Fi
Van
3D fényképezőgép
Igen
Energiaforrás
Li-ion akkumulátor
Vízálló fényképezőgép
Nem
Kereső 
Nincs
Burkolat anyaga
Fém
Állványcsatlakozó
Van
Távirányító
Nincs


Jelenlegi ára: 70 000 Ft
Az aukció vége: 2021-02-25 01:18 .