2021. március 30., kedd

Furcsán összeválogatott filmek, 12 DVD egyben - Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Eladó a 12 db DVD.
A válogatás többsége történelmi film, de nem a mainstream megmagyarázás alkotásai ezek. Sokkal inkább egy-egy emberi sors bemutatása, noha Solohov alkotása pont nincsen benne a válogatásban.
Van helyette a Hitler elleni merénylet egy feldolgozása valamint egy nagyon jó film Alain Delontól, melyben teljesen kilép a tőle megszokott szerepekből, tulajdonképpen önmagából is, ahogy szerepe megkívánta. Ez az egyik olyan filmje, melyben megmutatkozik a színészi zsenialitása: egy drámai szerep, mely bukással végződik.
A gyűlölet című francia filmben játszik Vincent Cassel, szintén nagyon szokatlan szerepben, tinédzsert játszik, akiben forr az elégedetlenség.
Omar Sharif nem kis meglepetésre elvállalta Che Gevara szerepét, több másik nagy színésszel játszik együtt.
Az 55 nap Pekingben nagyon tanulságos film a Kína körül sündörgő akkori nagyhatalmak, köztük az Osztrák-Magyar Monarchia ténykedéseiről, de természetesen nem a szokásos, soha nem létezett romantikus múltba réved vissza a film.
Jó filmek ezek ahhoz, ha valaki meg akarja alapozni egyrészt filmesztétikai ismereteit, másrészt a látásmódok elsajátítását.
Stauffenberg A valkür hadművelet
Közös titkunk
Gandhi
Che!
Trockij meggyilkolása
A vad gyerek
Gyűlölet
A nyomorultak
Nina otthona
Confucius
55 nap Pekingben
Anne Frank naplója


Jelenlegi ára: 4 200 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 01:47 .