2021. április 23., péntek

Nikon COOLPIX S510 digitális fényképező - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

Nikon COOLPIX S510 digitális fényképező
AZ UTOLSÓ KÉPEK EZZEL A KÉSZÜLÉKKEL KÉSZÜLTEK (2db).
Amit érdemes tudni a nikon 3 számmal jelölt(S000) gépei, már nem a belépő szintű kompakt gépei, így talán egy 3-5mm-el vastagabbak a belépő szintű Nikon gépeknél, masszívabb váz jellemzi őket és egy masszívabb és lényegesen jobb optika melyhez jobb CCD is társul a legtöbb esetben. A jó optikának és képfeldolgozásnak köszönhetően nincs olyan, mint a standard kompakt gépek esetén(és mint a mobil telefonok esetén is) hogy fény hiányosabb helyeken egy sárgás alapszínt kapnak a képek. Jelenleg az a trend, hogy egy nagyobb érzékenységű CCD lap (pl 20 megapixel) kerül a gépekbe és olcsó silányabb optika. Így sok esetben a hangzatos nagy megapixel szám többnyire csak egy reklám fogás, és sok esetben közel sem érik el azt kép minőséget mint alacsonyabb megapixel számmal és tartós jó minőségű optikával rendelkező társaik.
A világ leggyorsabb(*1) 8, 1 megapixeles fényképezőgépe a kategóriájában legkisebb(*2), rozsdamentes acélvázzal és egy sor fejlett funkcióval A COOLPIX S510 tervezői fontosnak tartják a stílust, a sebességet és a megbízhatóságot. Csakúgy, mint Ön. Az új modell reakcióideje elképesztően rövid, a működtetést forgatható választógomb teszi még egyszerűbbé, a nagy teljesítményű képstabilizátor és az ISO 2000 érzékenység jóvoltából pedig még a pillanatképek is tiszták és élesek.
A fényképezőgép ezüst, rózsaszín és fekete színben kapható.
*1) Az optikai rázkódáscsökkentéssel rendelkező, 8 tényleges megapixeles felbontású modellek között, 2007. augusztus 30-án (a NIKON CORPORATION felmérése szerint), a Válaszidő-prioritás mód használatakor.
*2) Az optikai rázkódáscsökkentéssel rendelkező modellek között, 2007. augusztus 30-án (a NIKON CORPORATION felmérése szerint)
A 8, 1 megapixeles felbontásnak köszönhetően a képek nagyítás vagy kivágás után is élesek maradnak.
A világ legrövidebb reakcióideje *: 0, 7 másodperces indítás és rövid kioldási késedelem (Válaszidő-prioritás módban kevesebb mint 0, 005 másodperc). *) Az optikai rázkódáscsökkentéssel rendelkező, 8 megapixeles felbontású modellek között, 2007. augusztus 30-án (a NIKON CORPORATION felmérése szerint), a Válaszidő-prioritás mód használatakor.
Az EXPEED képfeldolgozó motor optimális teljesítményt és kiemelkedő képminőséget garantál.
3, 65 centiméteres akril LCD-monitor : 160 fokos vízszintes és függőleges megtekintési szög. Az akril védőpanel óvja a monitort a karcolásoktól és ujjlenyomatoktól, a tükröződésgátló bevonat pedig egyszerűbbé teszi a fényképezést napos időben.
3x Zoom-NIKKOR objektív : Hihetetlenül tiszta és éles képeket készít. 35 mm-es formátumban körülbelül 35– 105 mm-nek felel meg.
Nagy érzékenység ISO 2000 értékig : A rövidebb záridővel jelentősen csökkenti a képek elmosódásának kockázatát, amikor gyorsan mozgó témát fényképez, vagy gyenge fényben készít felvételeket.
Az optikai rázkódáscsökkentés elvén működő képstabilizáló rendszer kompenzálja a fényképezőgép rázkódását, ezáltal gyenge fényben is tiszta, éles fényképeket és videókat készít; használatakor a fotós 3 lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet.
Nagy érzékenység mód : Minimálisra csökkenti a kép elmosódását azáltal, hogy automatikusan kiválasztja a fotótémának megfelelő optimális beállítást az ISO 64– 1600 tartományból.
A világ legkisebb, rozsdamentes acél gépváza *: Rendkívül tartós, és kategóriájában a legkisebb méretű. *) Az optikai rázkódáscsökkentéssel rendelkező modellek között, 2007. augusztus 30-án (a NIKON CORPORATION felmérése szerint)
A fejlett Arc-prioritásos AF funkció gyorsan érzékeli a portréalany arcát, és megfelelően beállítja az élességet, akár egyszerre 12 arc esetén is, és a pontosabb expozíció érdekében az Arc-prioritásos AE móddal együtt működve megméri a fényt az arc körül.
A forgatható választógomb megkönnyíti a készülék használatát.
Tényleges pixelszám: 8, 1 millió
Képérzékelő: 1/2, 5 hüvelykes CCD; összes képpont: kb. 8, 29 millió
Objektív: 3x Zoom-NIKKOR; 5, 7– 17, 1 mm (35 mm-es [135] formátumban kifejezve: 35– 105 mm); f/2, 8– 4, 7; 5 lencsetag 5 csoportban; digitális zoom: legfeljebb 4x-es (35 mm-es [135] formátumban kifejezve: 420 mm)
Élességtartomány (az objektívtől mérve): 50 cm-től a végtelenig (∞ ); Közeli (makró) módban: 15 cm-től a végtelenig (∞ )
Monitor: 6, 35 cm-es, 230 000 képpontos, széles megtekintési szögű TFT LCD-monitor tükröződésgátló bevonattal.
Adattároló: Belső memória (kb. 52 MB) és SD-memóriakártyák
A termék a képen látható állapotban van.
Tartozékok: töltő, csuklópánt, akkumulátor
Minden korrekt ajánlatot meghallgatok, több termék vásárlása esetén garantáltan kedvezményt is tudok adni.
NÉZZE MEG TOVÁBBI TERMÉKEIM IS:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=proficuccok


Jelenlegi ára: 10 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-24 03:25 .