2021. május 28., péntek

Játékos számok, számolás játékosan - Jelenlegi ára: 1 351 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1395326
GERGÉNYINÉ NÉMETH ERIKA
Játékos számok, számolás játékosan
Ebben a matematikai gyakorlókönyvben 6-7 évesek részére készültek feladatsorok, melyek segítik az ebben a korban szükséges matematikai fogalmak megértését, a mennyiség- és számfogalom kialakítását, elmélyítését. Rajzos, színezős és képes korongok segítségével a gyermekek könnyebben értik meg a bontás, pótlás, összeadás, kivonás fogalmát. Mivel a tízes átlépés sok kisgyermeknek jelent gondot, így erre is többféle feladattípust tartalmaz a könyv. A szöveges feladatok megoldásánál még biztos igénylik a gyermekek a felnőtt segítséget, mivel olvasási technikájuk nem megfelelő. Olyan szöveges feladatokkal is találkozhatnak, ahol nem a számoláson, hanem a logikán, gondolkodáson van a hangsúly. A minél játékosabb, mindennapi életbe is átültetett feladatok könnyebbé és szerethetőbbé teszik a gyermekek számára a matematikát. A biztos alapok megteremtése nagyon fontos a számolási zavarokkal küzdők (diszkalkuliások) számára is, ezek a feladatok az ő fejlesztésükhöz is igazodnak, nekik is ajánljuk a gyakorláshoz.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 1 351 Ft
Az aukció vége: 2021-05-28 13:21 .