2021. június 30., szerda

Kuplung tárcsa, lamella szett Minarelli AM, Generic, Keeway VOCA Race Kevlar - Jelenlegi ára: 23 890 Ft

Rövid ismertető:  Csere kuplung tárcsa, lamella szett a spanyol VOCA-tól
Rövid ismertető:  Csere kuplung tárcsa, lamella szett a spanyol VOCA-tól
Mihez ajánljuk:  Minarelli AM, Generic, Keeway, stb. motorokhoz ajánljuk. Pontos listát a "Melyik típusokhoz jó? " fülre kattintva láthatsz.
Tulajdonságok:
Ez a Voca Racing készlet hő- és súrlódásmentes szénszállal erősített tengelykapcsoló-lemezeket, egy sor acéltárcsát és megerősített kuplungrugókat tartalmaz
Különösen alkalmas hangolt motorokhoz, hogy ellenálljanak a megnövekedett motorteljesítmény igényeinek, és ne csúszhassanak vagy ne melegedjenek túl.
FONTOS!  A termék megvásárlása előtt célszerű egyeztetni a szerelőddel. A terméket valószínűleg magad is be tudod szerelni. De a helytelen beszerelésből adódó károk esetén semmilyen módon nem téríthetjük vissza a termék árát. Garanciális probléma esetén is szükséges a hivatalos számla a beszerelésről és a szerelő vagy szerviz írásos véleményezése. Ezért javasoljuk, hogy hivatalos szerelőnél, vagy szakszervizben szereltesd be a motorodba. További részleteket az ÁSZF-ben vagy a rajzos vásárlói tájékoztatóban találsz.
Gyártó:  A VOCA Racing egy fiatal és elkötelezett spanyol vállalat, amely kézzel készített kipufogócsövekre és kiváló minőségű verseny-kiegészítőkre szakosodott.  A VOCA-Racing termékválasztéka kiemelkedő teljesítményt és innovatív dizájnt kínál.  A legtöbb VOCA Racings termék a spanyol Scooter-, Pitbike- és Pre-MotoGP-Racing versenyek eredménye.
A termék vadonatúj, nem használt.  
Az ár a szállítás díját nem tartalmazza, nem alkuképes!  
Személyesen is átvehető nagykőrösi üzletünkben.
A szállítással kapcsolatos információkat az oldal alján az Információk oszlopban találsz, vagy kattints IDE!


Jelenlegi ára: 23 890 Ft
Az aukció vége: 2021-06-30 11:38 .