2021. augusztus 24., kedd

DOOGEE X9 mini független,DUAL SIM,töltő. (garancia : 21.09.23-ig) - Jelenlegi ára: 8 749 Ft


Eladó a képeken látható
DOOGEE telefon.
Szép állapotban.
Töltővel.
Garancia 2021. 09. 23 ig.
Szép állapot, jó akku (minimum 2nap... )
                            Fóton személyesen is átvehető, vagy
MPLlel 1460 Ftért , Foxposttal 799 Ftért tudom küldeni.
MPL csomagautomatába 820 Ft
Doogee X9 Mini, Black (Android) adatai:
Doogee X9 Mini
Kompakt, minőségi külső
A Doogee X9 Mini azoknak készült, aki kicsi, mégis szemrevaló telefont szeretnének. A fém és a műanyag egysége eleganciát és strapabíróságot kölcsönöz a készüléknek, a lekerített sarkok a kényelmes fogást, míg a szélek felé ívelődő, képernyő védelmére szolgáló üveg a könnyed használatot segíti. A mobil vékony, így egy kézzel tökéletesen vezérelhető,  mindemellett pedig tényleg olyan szép, amiben sokáig gyönyörködni lehet.
Ledes villanó elöl és hátul
Az X9 Mini akkor is kiváló képeket készít, ha a fényviszonyok elmaradnak az optimálistól. A készülék elő- és hátlapján is 5 megapixeles kamera kapott helyet, mindkettő mellé szereltek ledes segédfényt, hogy a fényképek főszereplői mindig tökéletes megvilágításba kerüljenek. A szelfizők megannyi szépítő funkciót érhetnek el, amelyeknek segítségével módosíthatnak a 84 fokos látószöggel rendelkező, előlapi szeznzorral készült felvételeken.
 
 
 
 
Éles és valósághű HD kijelző
Az 5 hüvelykes, HD felbontású kijelző az IPS-technológiának köszönhetően ragyogó színeket, éles képet jelenít meg, a teljesen laminált kivitelezés pedig még közelebb hozza Önhöz a kirajzolt tartalmat, vagyis a fényképek böngészése, a videók visszanézése az eddigieknél sokkal nagyobb élményt jelent. Az üveg és a kijelző közötti réteget minimálisra csökkentették, így a megjelenítő hibátlanul veszi és kezeli érintéseket.
 
 
 
 
Négymagos processzor, bővíthető tárhely
A MediaTek lapkában dolgozó négymagos processzor hibátlanul működik együtt a HD felbontású kijelzővel,  nem számít nagy falatnak sem az összetettebb programok, sem a filmek elindítása, lejátszása. A grafikus gyorsító a nagyobb terheléseket is jól tűri, így ha Önnek éppen az újabb játékokkal támadna kedve játszani, a telefon és az 1 gigabájtnyi RAM partnere lesz ebben. A 8 gigabájtos adattároló microSD kártyával 64 gigabájtig bővíthető, hogy a nagyobb multimédiás fájlok tárolása se okozzon gondot.
 
 
 
DTouch ujjlenyomat-olvasó
A Doogee az adatok biztonságban tartására is figyel, az előlapra szerelt ujjlenyomat-olvasóval megvédheti a telefonon tárolt információkat, képeket, vagy más fájlokat. A biometrikus szenzor számos plusz képességgel kecsegetet, megérintésével fogadni lehet a hívásokat, elő lehet hozni alfunkciókat, vagy akár alkalmas arra, hogy a menüben visszalépés gombként működjön.
 
 
 
 
Dual SIM, külső eszközök csatlakoztatása
Az X9 Mini két SIM kártyát kezel,  így végre nem kell két mobilt magánál hordania, ha a személyes és a munkahelyi telefonszámán is elérhető szeretne lenni. A 3G-s internetkapcsolattal gyorsan betölthetők a weboldalak, megtekinthetők az online tárolt képek, vagy éppen streamelhetők a videók. Az USB-OTG támogatásnak köszönhetően akár külső eszközöket is kapcsolhat a telefonhoz,  így egy pendrive-on tárolt dokumentum megnyitása sem fog gondot okozni.  MicroSD kártya segítségével pedig akár 64 GB-ig bővíthető a készülék memóriája.
 
 
 
Android 6. 0 operációs rendszer
Az Android Marshmallow számos funkcióval és frissített dizájnnal ellátott operációs rendszer, amely a megannyi finomhangolásnak köszönhetően akadozásmentesen fut a telefonon. A beépített szolgáltatások lehetővé teszik a gyors webböngészést, a filmezést, vagy akár különféle naptáresemények és e-mailek szinkronizációját. A biztonságról az ujjlenyomat-olvasó mellett a DG Security program gondoskodik, hogy Önnek ne kelljen a készüléken lévő adatok miatt aggódnia.
Műszaki adatok:
CPU:  MediaTek MT6580A, Quad-Core, 1. 5GHz
Memória:  1 GB RAM, 8 GB ROM
Android:  Android 6. 0 Marshmallow
Kijelző:  5. 0” (1280 x 720p)
Akksi:  2000 mAh
Kamera:  5Mp + 2Mp
Dual-SIM, Dual-Standby
FDD-LTE
Magyar nyelvű menü
Extrák:
DTouch ujjlenyomat olvasó
Metál keret
Spy kamera
2. 5D üveg
DG Security biztonság
 


Jelenlegi ára: 8 749 Ft
Az aukció vége: 2021-08-25 00:10 .