2021. szeptember 27., hétfő

Számítógépes grafika - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Kedves érdeklődőm,
Tisztelt Vásárlóm!
Eladó a képeken látható minőségű / állapotú termék.
A termékek nem képezik alku tárgyát. Fix árasok.
Könyvet vissza nem vásárolok, ezért kérem csak komoly vevők érdeklődjenek!
A meggondolta magát típusú emberek kíméljenek!
A legtöbb könyvem jó állapotban lévő, használt könyv, de előfordulhatnak közöttük régi, rosszabb állapotú, antikváriumból vásárolt, vagy ismerősöktől ajándékba kapott, használt könyvek is. Ezért kérlek mindig alaposan tájékozódj a rendelkezésre álló képek alapján, hogy milyen minőségű a könyv.
A könyvek állapotáról mindigigyekszem hiteles tájékoztatást adni, az éleiket, esetleges gyűrődéseiket / sérüléseiket képeken látható módon megörökíteni. Minden jószándék és igyekezet ellenére előfordulhat azonbam, hogy nem látszódnak rendesen a képeken az esetleges hibák, vagy lemarad valami.
Leszögezném, hogy nem célom a megtévesztés, sem az átverés.
Ha esetleg további kérdésed merülne fel egy-egy könyv vagy könyvsorozatom állapotával kapcsolatosan, kérlek ne habozz felkeresni és kérdezni! Munkámból fakadóan nem jut mindig időm rá, hogy az nap megválaszoljam, de törekszem rá, hogy egy napon belül megválaszoljak minden kérdést.
A szállítással kapcsolatosan annyit tennék még hozzá, hogy több könyv vásárlása esetén, ha a csomag mérete és súlya nem haladja meg az átlagos méreteket, akkor akár egy szállítási költség árán is el tudok juttatni több könyvet / terméket. Ez természetesen mindig egyedi eset, és minden nagyobb mennyiségű rendelés esetén kérlek előbb tájékozódj és egyeztess velem mielőtt elutalnád a szállítási költséggel együttes összegeket!
A könyveket többnyire MPL "S" és "M" típusú dobozokba tudom csomagolni. Ha egy könyv sorozat (vagy több külön álló könyv rövid időn belül történő vásárlása esetén) az együttes mérete nagyobb, mint a jelenleg meglévő doboz készletem, akkor szíes türelmedet kérem a megfelelő doboz beszerzéséig (legfeljebb 2-3 nap csúszás a könyvek díjának rendezését követően).
Csomagautomatás feladás és érkeztetésnél én mindig reggel 7-9 óra között szoktam feladni a csomagokat, amit annyit jelent, hogy várhatóan még aznap elviszik a csomagautomatából a postásék, és remélhetőleg másnap (vagy legkésőbb utána lévő nap) odaér. Kivéve, ha pénteken történik a feladás, mert akkor hétfő / kedd magasságában várható az érkezése a csomagnak.
Személes átvételre is van lehetőség, munkaidőn kívül, előre egyeztetett időpontban Budapesten, az Örs vezér terén.

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2021-09-27 18:05 .