2021. november 26., péntek

Aventurin angyalkás babaváró ásványkarkötő - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

A karkötő egyedi, saját alkotásom. 8 mm-es aventurin ásványgyöngyökből készült, ezüst színű páros babatalp és aventurin gyöngy angyalka medállal, gumis damilra fűzve.
A képen látható ékszer 16 cm-es csuklón kényelmesen viselhető.  Amennyiben a licit nyertesének ez a méret nem lenne megfelelő, kisebb vagy nagyobb méretben is elkészítem számára.  Az átalakítást követően az eredeti design kisebb mértékben változhat.
Az ásványok feltételezett hatásairól  pár mondatban: (Forrás Judy Hall - Kristálybiblia)
Az Aventurin viselőjének bátorságot, friss optimizmust, ambíciót és céltudatosságot ajándékoz! Megerősíti a vezetői képességet és a döntéshozatalt. Csillapítja a haragot, ingerültséget. Finom kő, hatását csak bizonyos idő elteltével érzékelhetjük. Ajánlott gyerekeknek is, mivel harmóniát teremt a testben és a lélekben egyaránt. Nyugtató hatású! Elősegíti a nedvedző bőrbetegségek elmúlását, a pikkelysömört és az ekcémát. Erősíti, nyugtatja a szívet, kezelhetjük vele a szívpanaszokat is! Ösztönzi az anyagcsere folyamatokat, segít haspuffadásnál, telítettségnél, illetve székrekedés és hasmenés is remekül kezelhető vele. Hatással van a zsíranyagcserére is, így segítheti a felesleges zsír lebontását. Jó hatással van a mellékvesékre, a tüdőkre, az arcüregekre, a szívre. Ezen kívül bőrallergiák, ekcéma, kiütések, pattanások kezelésére is alkalmas. A zöld aventurin segít hajhullásnál, korpásodásnál, törékeny hajnál. Visszavezeti a káliumot, ami javítja az áteresztő-képességet.
Az angyalka kiváló védelmi szimbólum.  Az angyal szimbólum mindig feleleveníti az ő létezésüket, s azt, hogy bármi problémánk van, csak kérnünk kell, mert folyamatosan kapcsolatban lehetünk velük
-----------------
Fontos tisztában legyünk azzal, hogy a kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést, ha hittel és szeretettel használjuk őket.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-11-26 19:27 .