2022. május 26., csütörtök

A róka és a kutya (1981) (BD/Blu-Ray) (Walt Disney) - új - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Új, celofános! (A celofán szakadt)
Hang (borító alapján):  magyar, angol
Felirat (borító alapján):  magyar,  angol
A róka és a kutya
(Fox and the Hound)
Leírás:
A Disney Stúdió különleges kiadásában megjelenő klasszikus mese egy hihetetlen barátságról szól, tüneményesen megrajzolt figurákat vonultat fel, és minden nézője tanulhat belőle. Tod, az árván maradt harcias kis róka egy tanyán talál otthonra. Csakhamar barátságot köt Copperrel, a vidám kölyökkutyával. Kettejük közös élete csupa nevetés és kaland, mindaddig, míg Copper nem kénytelen teljesíteni fajtája kötelességét: a kutyának rókavadászatra kell indulnia! Izgalom, kaland és egy nagy barátság története – mindez mesés kép- és hangminőségben!
Extrák: lásd a mellékelt képeket!
 
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2022-05-27 01:34 .