2019. augusztus 23., péntek

PowerAudio 8" 20W hordozható aktív akkus bluetoothos hangfal álvánnyal (90-110 cm) LED világításs... - Jelenlegi ára: 15

PowerAudio 8" 20W hordozható aktív akkus bluetoothos hangfal álvánnyal (90-110 cm) LED világítással vezetékes mikrofonnal és távirányítóval
PowerAudio 8" 20W hordozható aktív akkus bluetoothos hangfal álvánnyal (90-110 cm) LED világítással vezetékes mikrofonnal és távirányítóval
Az elpusztíthatatlan!
? Bluetooth zenelejátszás mobiltelefonról, Laptopról, bármilyen USB csatlakozós eszközről
? Masszív, strapabíró konstrukció, könnyen szállítható kialakítással
? 10-20 méteres hatótávval rendelkezik
Sosem bírtad a kötöttséget, bárkit megkérdeznénk a baráti körödből, azt mondaná, hogy egy igazi szabadszellem vagy? Mindemellett a zene az életed?
Akkor ez a PowerAudio hordozható aktív akkus Bluetoothos hangfal neked lett kitalálva!
Ez a hangfal kifejezetten mobil hangosításra lett kifejlesztve, beépített akkumulátorral, kerekekkel és számtalan egyéb praktikus funkcióval. A hangszórója nagyon érzékeny, jó minőségű, így meglepően nagy hangerő leadására képes, hangképét telt mélyek és igényes magas hangok jellemzik Párosított mikrofon esetén 10-20 méteres hatótávval rendelkezik. Külső mikrofon/hangszer bemeneteket, valamint RCA vonalbemenetet is találunk rajta, ahová számítógép, telefon, vagy bármilyen egyéb lejátszóeszköz csatlakoztatható könnyedén.
A gurulós bőröndökhöz hasonló fogantyúval valamint kerékkel rendelkezik, így ez a szállítását még könnyebbé teszi. Használata tökéletes szolgálatot tesz szülinapi zsúrok/bulik alkalmával is, ami közben egy pillanat alatt hatalmas karaoke buli kerekedhet az összejövetelből a tökéletes szabadságot nyújtó vezeték nélküli mikrofonjának köszönhetően.
A hangfal beépített USB/SD/MP3 lejátszóval rendelkezik. A Bluetooth-nak köszönhetően pedig bárki könnyedén rácsatlakozhat a telefonjáról is. Bluetooth hatótávolsága 10-15 méter. Így a lehetőségek tárházát nyújtja majd a számodra a lejátszási módok közül, ugyanis csatlakoztathatsz hozzá Pendrive-ról, SD kártyáról vagy külső merevlemezről USB csatlakozással zenéket, ami nagyon hasznos tud lenni, ha esetleg idő közben lemerült a telefonod. Az erősítő teljes körű védelemmel van ellátva, nem lehet túlhajtani, túlfűteni.
A lejátszóhoz távvezérlő is tartozik, mellyel számos funkció állítható (zenék léptetése, hangerő, ki-be kapcsolás, némítás, stb. ) Ha pedig a kedvenc rádiócsatornádat szeretnéd hallgatni, akkor azt is teljesen új minőségében teheted majd meg az AM/FM frekvenciáján. Nagy méretének, viszont tökéletes és egyszerű hordozhatóságának köszönhetően remekül megállja majd a helyét akár táncoktatók óráin, edzőtermekben, karaoke bárokban, próbatermekben, rendezvényeken.
Beépített állványhüvellyel rendelkezik így könnyedén fel tudod szerelni a csomagban található állványra ( 96-110cm), rendezvényekhez, konferenciákhoz, karaoke helyekhez is tökéletes. A kedvező műszaki tulajdonságok mellett a láda esztétikai kialakítása is tökéletesen modern, amit használhatsz egyaránt kiállításra de bárokban is.
Egy töltéssel akár 8-10 óráig is képes a minőségi szórakoztatásra!
Tulajdonságok
Teljesítmény
20W
Feszültség
DC 5V
Beépített akkumulátor
1200 mAh (li-ion)
Portok
1 x USB; 1 x SD/MMC; 1 x 6, 3mm TRS mikrofon hangszer bemenet; 1 x 3, 5 mm TRS AUX bemenet
Hatósugár
10 m
Kompatibilitás
Univerzális
EQ hangszínszabályozás
Több sávos
Hangszínváltás
magas, mély
Állvány mérete
96-110 cm
Irányítás
manuális, távirányító
Távirányító áramellátása
2 db AAA elem (nem tartozék)
Súly
7 kg
Csomag tartalma
1 x PowerAudio 8" 20W hangfal
1 x Mikrofon
1 x Távirányító
1 x Állvány
Használati útmutató


Jelenlegi ára: 15 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .