2021. február 17., szerda

VOLTCRAFT VC-522 (ISO) Lakatfogó digitális Kalibrált: ISO CAT III 600 V Kijelző (digitek): 4000 - Jelenlegi ára: 34 550

 VOLTCRAFT VC-522 lakatfogó AC
CAT III 600 V/AC
4000 Digit
Valódi RMS
8 mérési funkció: áram, feszültség, ellenállás, hőmérséklet, kapacitás, frekvencia, folytonosságvizsgálat, diódateszt
mérési hely megvilágítással
Váltakozó áramok egyszerű és gyors méréséhez, 400 A-ig.
A multiméterrel ellentétben itt az áramkört a mérésnél nem kell megszakítani. Tökéletesen megfelel gépeken és kapcsolószekrényeken végzett szervizmunkákhoz.
Multiméter funkciók
A készülék rendelkezik feszültség-, frekvencia-, hőmérséklet-, kapacitás- és ellenállás mérő funkcióval automatikus méréshatárváltással, valamint diódateszttel, TrueRMS-el és akusztikus folytonosságvizsgálóval. Kiegészítésképpen a készülék érintésmentes feszültségvizsgálatra (NCV) is alkalmas.
Kontrasztos kijelző, kijelzéssel 4000-ig
Különlegesen jól leolvasható kijelző mindenfajta fényerő esetén. Különösen a nem teljesen megvilágított kapcsolószekrényeknél előnyös ez a modell a hagyományos lakatfogókhoz képest. A kijelző mindig kijelzi a négy számjegyű értékeket 3999-ig (kijelzés 4000-ig) függetlenül attól, hogy a tizedesvessző hol helyezkedik el.
Tartsa a gombot tökéletesen elérhető hüvelykujjával
A tartásgombot akkor használjuk, ha elmentjük, ha a kijelző nem olvasható a mérés során. Itt ez a gomb ergonomikusan helyezkedik el a hüvelykujj helyzetében. Nem kell először keresni, mint a hagyományos fogók esetében.
Mérési hely megvilágítása
Szükség esetén egy világos LED optikával hozzácsatlakoztatható, amely a munkaterületet közvetlenül a fogó előtt célzottan megvilágítja.
Csúszás ellen védve rakható le.
A VOLTCRAFT VC-522 műszer mindig csúszásgátló érintkezéssel rendelkezik az alatta lévő felülettel szemben. A nemkívánatos elcsúszás olyan felületeken, amelyek nem vízszintesek, elkerülhető a gumizott rész által.
Masszív és jól kezelhető
A beépített lágy gumi védelemmel ellátott 2 komponensű háznak köszönhetően a mérőműszer a kemény bevetéseket is állja. A gumi bevonatú készülék tok nagyon jól foghatóvá teszi a mérőműszert.
Hevederes rendszerekhez előkészítve
Egy standard menet van a házba beépítve, amely csatlakoztatja biztonsági tartókhoz vagy hevederes rendszerekhez. A készülék nagyobb magasságokban végzett munkáknál biztosítható a véletlen leesés ellen.
Hőmérsékletmérés beleértve
A lakatfogó a hőmérsékletmérés funkció ellátásához K-típusú hőelemekkel van felszerelve. A mellékelt levegő-hőmérséklet érzékelő opcionálisan kicserélhető minden VOLTCRAFT K-típusú hőérzékelővel, tömeg, folyadék vagy max. 760°C-os felület mérésének lehetővé tételére.
Pontos mérési értékek a True RMS valódi effektívérték méréssel
A TrueRMS valódi effektívérték mérés lehetővé teszi az aszimetrikus feszültségek és áramok pontos mérését, amik eltérnek a színuszos alapformától. Aszimmetrikus feszültségek a leggyakrabban olyan teljesítményszabályozóknál fordulnak elő, mint a dimmerek, fordulatszám szabályozók, kapcsolás szabályozók, pulzusos töltők vagy elektromos menetszabályozók a modellezésben stb. A hagyományos középértékes mérőműszerek az ilyen speciális mérési feladatoknál nagyon nagy mérési eltéréseket mutathatnak.
Megbízható mérési eredmények gyári kalibrálással
A minőségbiztosítás keretein belül az összes Voltcraft mérőműszer a gyártása során egy gyári szabvány szerinti kalibráláson esik át. Ez garantálja a jó minőséget és a tolerancia határok betartását, ahogy a használati útmutató műszaki adataiban szerepel. Nem készítenek ekkor tanusítványt.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Jellemzők: Data Hold (adattartás) funkció ? Kikapcsoló automatika ? Pulzálási időtartam mérés ? Mérési funkciók: áram, feszültség, ellenállás, hőmérséklet, kapacitás, frekvencia, folytonosságvizsgálat, diódateszt ? Érintésmentes feszültség ellenőrzés (NCV) ? ZERO funkció
Műszaki adatok: Alappontosság: 0. 8 % ? Feszültségmérés: AC ? Frekvenciatartomány: 50 Hz - 400 Hz ? Gyártói szám: VC-522 (ISO) ? Hőmérséklet mérési tartomány: -20 °C ... +760 °C ? Kalibrált: ISO ? Kijelző (digitek): 4000 ? Kijelző (digitális/mechanikus/analóg): digitális ? Méret, hossz: 35 mm ? Méret, magasság: 70 mm ? Méret, szélesség: 209 mm ? Mérési kategória: CAT III 600 V ? Mérési tartomány (V/AC max. ): 600 V ? Mérési tartomány (V/AC min. ): 0. 001 V ? Mérési tartomány (V/DC min. ): 0. 1 mV ? Mérési tartomány (VDC max. ): 600 V ? Mérési tartomány (ellenállás): 0, 1 ? - 40 M? ? Mérési tartomány (frekvencia): 0, 001 Hz - 10 kHz ? Mérési tartomány (kapacitás): 100 pF - 4000 ? F ? Mérési tartomány, A/AC (max. ): 400 A ? Mérési tartomány, A/AC (min. ): 0. 01 A ? Méréstípus: True RMS ? Nyitási tartomány lakatfogóhoz: 32 mm ? Súly: 270 g ? Termék típus: Lakatfogó ? Tápellátás: 3 db mikroelem ? Árammérés: AC
Szállítás tartalma: Lakatfogó, VC-522 , Biztonsági mérőzsinórokon, K típusú hőelem levegő érzékelő (-20-től +230°C-ig), K típusú mérő adapter, Tárolótáska, 3 db mikroelem (AAA típus, 1, 5 V), Használati útmutató CD-n.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #443735


Jelenlegi ára: 34 550 Ft
Az aukció vége: 2021-02-18 04:18 .