2021. március 20., szombat

Jane Shilton milorikék valódi marhabőr elegáns laptoptáska, irattáska - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Jane Shilton milorikék valódi marhabőr elegáns laptoptáska, irattáska
A termék feltűnően szép, luxuskategóriájú, prémium minőséget képvisel.
A Táska...!
Nagyon jó minőségű vastag, erős, valódi marhabőrből készült, igényes kidolgozású, elegáns laptoptáska, irattáska kívül-belül több helyen is feltüntetett márkajelzéssel. Feltűnően szép, különleges darab. Szépsége a milorikék színben, az igényesen kidolgozott marhabőr különlegességében, s a letisztult forma egyszerűségében rejlik. Milorikék... poroszkék... bronzkék... feketéskék... sötét hidegkék. A táskán levő fémkiegészítők arany színűek. Klasszikus, időtálló fazon. Masszív, strapabíró, elnyűhetetlen. Elsősorban azoknak ajánlom, akik kedvelik a nagy méretű táskákat, mert sok mindent visznek magukkal. Kedvelik a megszokottól eltérőt, mert maguk is eltérnek az átlagostól, "bevállalós" különcök, stílusuk van.
Új(szerű), hibátlan darab.
Jól pakolható, hatalmas belső tere mindent elnyel. Nem csak kézi-, hanem váll-, vagy akár irat-, illetve laptoptáskaként is használható. Iratok, jegyzetek, A/4-es lapnagyság, akár spirálfüzetek is kényelmesen elférnek benne. Jól bővülő, két főrészből álló belsejének az egyik felében egy nagyméretű cipzáros irattartó, a másikban egy nyitott telefontartó zseb került kialakításra. A két részt egy nagy méretű cipzáros tároló választja szét. Kívül, a táska hátoldalán egy "hatalmas", cipzárral záródó rekesz kapott helyet. Kézben, vállon egyaránt hordható.
A bélése hibátlan, kristályfekete erős, puha tapintású selyemfényű textil Jane Shilton márkanév-feliratokkal. A táska cipzárral záródik.
Szélessége:       38 cm.
Magassága:       30 cm.
Mélysége:          9 cm.
Fülhosszúság:   75 cm.


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-21 02:24 .