2021. június 4., péntek

KIÁRUSÍTÁS!!! ÚJSZERŰ!!! HARMADÁRON!!! Fischer RX Pro8 165 cm-es síléc R13!!! - Jelenlegi ára: 23 500 Ft


A licit tárgya: Fischer RX 8 Pro síléc
Újszerű!!!
Made in Austria!!! nem bulgár Atomic!!!
Saját vásárlású sporteszköz, nem leharcolt kölcsönzős!!!
Harmadáron!!! új akciós ára 249 Euro volt (299-ról leértékelve)!!! Itt az eggyel korábbi modell  linkje: KATT IDE!
Ausztriában vettem a fiamnak. Nem sokat használta.  Alja-teteje kifogástalan állapotú, szinte teljesen karcmentes.  Kantnija vastag és éles.
A léc paraméterei 165 cm hosszú, Cut: 116-65-98, R 13!!! A kötés Fischer FS11 full diagonal.
Termékleírás:
A Fischer RX 8 Pro famagos Sandwich szerkezet konstrukciójával garantálja az állandó élfogást. Kis forduló körének köszönhetően lehetőséget ad a lassabb, kis ívű kanyarokra, a gyors élváltásokra. A vadonatúj Dynamic Grip Control technológiájával a torziót minimálisra csökkentették, miáltal a gyorsabb, nagyívű kanyarokban is kivételes stabilitást nyújt. Így a Fischer RX 8 Pro tökéletes síléc minden pálya körülményhez. A Fischer RX 8 Air Carbon-Titanium felépítése és a Wood Core kombinációja rendkívül sima menetet eredményez, ez által megtalálhatni benne a carvingolás minden örömét.  
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sífelszereléseit, szánkót, bobot, stb... mert újak lettek az idén karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, reális áránál 30-50%-kal olcsóbban adom. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!  
Van sok más termékem is, (például Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 23 500 Ft
Az aukció vége: 2021-06-04 15:01 .