2021. július 30., péntek

PS4 - Far Cry Primal - Jelenlegi ára: 4 860 Ft

Far Cry Primal
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
 Mamutok, óriás farkasok, kardfogú tigrisek, leopárdok ? ez egy kegyetlen terep, ahol az emberek sem mindig egy oldalon állnak. Vedd át az irányítást Takkar felett, készíts fegyvereket természetes anyagokból, és állj bosszút törzsed lemészárolóin! A játék során fontos szerephez jut a gyűjtögetés és a különböző jártasságok. Mivel ezúttal lőfegyver híján a kezdetleges fegyvereket kell igénybe venned, a túléléshez mindezekre nagy szükséged lesz. Helyettük azonban rendelkezésedre állnak különféle bunkók, őskori kések és természetesen, ha elsajátítod, a természet alapos ismerete.
 Far Cry Primal egy új dimenzióra nyit az őskori tereppel.  A képességeket a falud különböző lakónak segítségével bővítheted és erősítheted. Az erdőben fellelhető számtalan eszköz pedig lehetővé teszi, hogy új dolgokat készíts belőle és biztosítsd a falud túlélését és fejlődését. A kőkori közegnek köszönhetően a harcrendszer is új megvilágításba kerül, ami frissességet hozott a sorozatba.
A Far Cry Primal megint csak óriási terepet tár eléd, ahol Te döntöd el, hogyan tovább. A látvány pedig magáért beszél: ismét színvonalas grafika,  ütős látványvilág és hozzá illő, bennszülött törzseket idéző zene vár ebben az alkotásban!
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 4 860 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 14:39 .