2021. július 25., vasárnap

SIRCO diópác-szín valódi bőr, klasszikus fazonú táska - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

SIRCO diópác-szín valódi bőr, klasszikus fazonú táska
Jó minőségű vastag, jótartású valódi bőrből készült, igényes kidolgozású táska. Azoknak ajánlom, akik szeretik, ha egy táskának rengeteg zsebe, rekesze van, s szeretik, ha a táskájukban nem borul össze semmi, mindennek megvan a maga helye, rend van. Klasszikus fazon, mely kortól, stílustól független, bármilyen stílusnak tökéletes kiegészítője lehet. Diópác-szín... diófapác-szín... meleg mélybarna... törtbarna... biszter... biszterbarna.
Keveset használt, hibátlan darab.
Méreteihez mérten sok tároló-helyet rejt magában. A lehajtható nyelv alatt három (! ), egymástól elkülönített nagy, "nyitott" rekesz található. A hátsóban egy cipzáros irattartó zseb is helyet kapott. A középsőben egy valódi bőrből készült nyitott zseb, két toll-, illetve három kártyatartó került kialakításra. A három főrészt két nagyméretű cipzáros zseb választja el egymástól. Kívül a táska hátoldalán egy jókora cipzáros zseb kapott helyet.
A táska vállpántjának hossza lehetővé teszi, hogy a táskát magunkon keresztben átvetve, testtáskaként is használhatjuk. A bélése erős, színben megegyező selyemfényű textil SIRCO márkanév-feliratokkal. A táska lehajtható nyelve mágnespatenttal záródik.
Szélessége:          23 cm.
Magassága:          20 cm.
Mélysége:               8 cm.
Fülhosszúság:     145 cm.


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 02:57 .