2022. december 27., kedd

RENDELLENES, SELEJTES NOVÉSŰ ÉS HIÁNYOS ŐZ AGANCS, GYŰJTEMÉNYBŐL. HA?LLGRABEN 8. VIII. 1943. - Jelenlegi ára: 6 999 Ft

Szinte terpesztés nélküli és félszárúság torés /élő/ kovetkeztében. A bükkfa tartó egy helyen repedt a festése kopott. Másik aukciómon vannak még hasonló sérült, rendellenes darabok a gyűjteményből.
 A képeken minden jól látszik ezért kérem ezen tulajdonságok tudomásával licitáljanak.   Ha jónak látom bejelentés nélkül előbb lezárom az aukciót. Külföldre nem postázom.
A színek a fotón kicsit eltérnek a valóságostól. Eredeti állapotú és így is kerül átadásra. Licitet nem törlök. A képek nagyíthatóak.
Hossza a koszorú aljától kb.: 220 mm. és 150 mm.
A szállítási költség 1855 Ft. postacsomag vagy 995 Ft. MPL csomagautomatába történő címzés esetén vagy 1795 Ft. postán maradó ajánlott levél és csak ilyen módokon adom fel. Ezeket a licitálás előtt kérem figyelembe venni.
Személyesen Pécsett a belvárosban vehető át az általam meghatározott helyen és időben, előre egyeztetett időpontban.
-------O-------
-----O-----
FONTOS!
Licitzárás után Ön két levelet kap a Vatera rendszerétől. Az egyik a "Vatera vásárlás részletei" címmel amiben az összes elérhetőségem megtalálható. A postaköltséget minden esetben a termékleírásban is feltüntetem.
 Kérek minden érdeklődőt hogy csak abban az esetben licitáljon ha a Vatera által meghatározott maximum 7 napos fizetési határidő nem jelent problémát.  
  Köszönettel, andrasmaci
                                            

Jelenlegi ára: 6 999 Ft
Az aukció vége: 2022-12-27 23:50 .