2022. december 21., szerda

Schwinn-Csepel City Woodlands C3 USA trekking/túra kerékpár. Carbonacél váz. Új állapot, Full-os! - Jelenlegi ára: 99 90

Schwinn-Csepel City Woodlands C3 USA városi trekking/túra kerékpár. Carbonacél váz. Új állapot, Full-os felszereltséggel!   
Gyakorlatilag új:  7 szer használtuk összesen, 1-2 órát!!!
Carbon acél vázl! Teljes full gyári felszereltséggel, gyári papírokkal, minőség igazolással!
Gyönyörű megjelenés, újszerű állapot.  
Ne hagyd ki, csapj le rá - most !!!
Kiárusítás árzuhanás!
Eladó újszerű, bolti állapotban. 7 szer volt használva összesen.
(Mindig a lakásban volt tartva. )
Elnevezés: Woodlans/Blackwood C3 City 26" 18 seb. ffi kerékpár
Típus:        BK 23004-78 (Woodlans); BK 23004-79 (Blackwood)
tömeg:       17, 5kg
kerék:        26"× 1, 9" (50-559)
tengelytáv: 1100 mm
váz:            533 mm
áttétel:       30-38-46/ 14-28  6 fokozatú racsni
terhelhetőség: 100kg
18 sebesség
Shimano felszereltség
Elöl hátul fényvisszaverők
Világítási készlet
csengő
oldaltámasz
csomagtartó
minőségi tanusítás
Gépkönyv
USA (Scwinn)- Magyar (Csepel) együttműködésben készült.
RÉSZLETES LEÍRÁS
Schwinn-Csepel márka bemutatás A mai Schwinn-Csepel kerékpárgyár történetét Weiss Manfréd Acél- és Fémművek részeként kezdte. 1927-ben, egyetlen esztendő alatt 68 ezer kerékpárt importáltak Magyarországra. Az igényt felismerve a Weiss-művek 1928-ban kerékpárlicenszet vásárolt a Puch-tól. Ezek a bringák Csepel márkanéven készültek, az első 200 még a Puch grazi gyárában. Ezután néhány alkatrész Csepelen készült, a többit pedig a Puch-tól vásárolták, de idővel a gumi és bőr alkatrészeken kívül mindent itthon gyártottak. Kezdetben mindössze egy férfi és egy női modellből állt a Csepel kínálata, mely 1933-ra 9 félére bővült, még egy évvel később pedig már 28-ra, köztük gyermek és árukihordó típusokkal is. Ezek közt volt a Corvin, a Félballon, a Csoda, Csoda-Ballon (széles gumijú verzió), a Diadal, és a Fecske nevű típus is. 1932-ben a felhalmozódott raktárkészlet eladásának ösztönzésére a Csepel részletfizetést is kínált, és versenyeket szervezett. 1939-ben egy kerékpár 120-160 pengő volt, mely egy kubikus több mint 3 havi teljes bérét jelentette. A gyár a rendszerváltás utáni privatizációk során, több tulajdonosváltást követve végül magyar kézben maradt. Jelenleg az egyetlen magyar cég, amely teljes körű kerékpárgyártást folytat. A kerékpárok megújultak, a kor igényeihez igazodva, de feltűnik néhány, formájában a múltat idéző darab is a trekking, mountain bike és országúti Schwinn-Csepel bringák közt.
A trekking vagy másnéven túrakerékpár kényelmes - csomagtartó és súlyosabb csomagok elhelyezésére is alkalmas - váz jellemzi. Sportos, de hosszabb túra alatt sem válik kényelmetlenné. Alapvetően szilárd vagy murvás vagy földútra javasolt. Kényelmes és stabil felépítés, magas, erős váz, nagy átmérőjű kerekek. Alapvető felszereltsége a csomagtartó, sárvédő, láncvédő. Elsősorban kirándulásra, túrázásra javasoljuk, de mindennapi közlekedésre is alkalmas bicikli.
***
Sikeres licitálást kívánok minden kedves érdeklődőmnek!
Fizetés:
KP vagy Banki utalással
Szállítás:
Személyes átvétel helye kizárólag a a XII. ker megadott pontján, 10h-14h közötti időpontban lehetséges.   
Nagyon jók az áraim, nézd meg a többi termékemet is !
>>>
Kattints ide a termék galériámhoz ...
Fontos szerződési feltételek
Csak akkor licitálj, ha 3 munkanapon belül kifizeted a terméket!
Licit után automatikusan kapsz egy Vásárlási értesítőt (a 2. levél! ), benne minden adatot megtalálsz ami a fizetéshez kell. (Ha esetleg ezt nem kapod meg 2 órán belül - ami kizárt - akkor jelezd ezt nekem. )


Jelenlegi ára: 99 900 Ft
Az aukció vége: 2022-12-22 01:19 .